پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۷۱۹۳۴
۱۲:۲۹
۱۳۸۶/۱۲/۱۴

جوانان اروپایی اینترنت را به تلویزیون ترجیح می‌دهند

۱۲:۲۹
۱۳۸۶/۱۲/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: نتایج یک تحقیق اروپایی که در ده کشور عضو اتحادیه اروپا انجام شد، نشان می‌دهد که جوانان اروپایی، ترجیح می‌دهند به جای تماشای برنامه‌های تلویزیون، در اینترنت، وب‌گردی کنند.

انجمن اعلان‌های تعاملی اروپا که تحقیقاتی را با شرکت هفت هزار مصاحبه شونده در ده کشور اروپایی انجام داده، نشان داده است که 82 درصد از کاربران، مقطع سنی 16 تا 24 سال، 5 تا 7 روز هفته را به اینترنت متصل هستند، اما تنها 77 درصد از جوانان به همین میزان برنامه‌های تلویزیون را تماشا می‌کنند که این رقم، نسبت به سال گذشته، 5 درصد افت داشته است.

به اعتقاد 88 درصد از جوانان شرکت کننده در این نظرسنجی، علت این افت تماشای تلویزیون، افزایش فعالیت آنها در وب است. این جوانان به طور متوسط، 9/11 ساعت در هفته به اینترنت متصل هستند.

براساس گزارش خبرگزاری فرانسه،‌کشورهای شرکت کننده در این نظرسنجی، عبارتند از: بلژیک، انگلیس، دانمارک، فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، نروژ، اسپانیا و سوئد. 

در این میان،‌ایتالیا توانست رتبه اول را در بیشترین ساعت اتصال به اینترنت، به دست آورد؛ به طوری که کاربران جوان این کشور 6/13 ساعت در هفته وارد شبکه می‌شوند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
اینترنت تلویزیون
ارسال پیام
captcha