به نقل از الکوثر، گوشت مرغ حاوی مواد مغذی زیادی برای بدن است. باوجود فواید فراوان مرغ، مشخص شده است که قسمتهایی از مرغ میتواند برای سلامتی خطرناک باشد و مصرف آن توصیه نمیشود.
این قسمتها در مرغ کدامند؟
سر مرغ: سر مرغ به خصوص اگر زیاد مصرف شود، خطر سلامتی زیادی دارد؛ به گونهای که باعث بروز بیماری در مغز و غدد لنفاوی میشوند، زیرا کسانی که مرغ پرورش میدهند برخی از مواد ضد باکتری را اسپری میکنند و در نتیجه این مواد شیمیایی روی سر مرغها جمع شده و هنگام خوردن به ما منتقل میشوند.
پوست مرغ: به جز باکتریهایی که در پوست مرغ جمع میشوند، چربی زیادی را در خود ذخیره میکند و در نتیجه منجر به افزایش وزن و افزایش سطح کلسترول در خون میشود، بنابراین بهتر است آن را خارج کرده و نخورید.
بالهای مرغ: زیرا آنها به طور غیرمستقیم مواد شیمیایی را که برای بدن بسیار خطرناک است ذخیره میکنند و بنابراین زیاده روی در خوردن بال مرغ، باعث بیماری و تومور میشود.
گردن مرغ: خوردن آن گاه به گاه ممکن است خطر زیادی نداشته باشد، اما در هر صورت حاوی میکروبها و باکتریهای زیادی است که میتواند منجر به ظهور بیماریهای جدی شود.