پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۷۲۱۹۴۲
۱۹:۱۹
۱۴۰۰/۰۵/۲۲

خوزستانی‌های ۳۸ سال به بالا واکسینه می‌شوند

خوزستانی‌های ۳۸ سال به بالا واکسینه می‌شوند
دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از کاهش سن واکسیناسیون کرونا و امکان واکسیناسیون متولدین ۱۳۶۲ به قبل در استان خوزستان خبر داد.
۱۹:۱۹
۱۴۰۰/۰۵/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز،

دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: "دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به روسا و سرپرستان دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور اعلام کرد: با توجه به سرعت تأمین واکسن، کلیه استان‌ها می‎‌توانند علاوه بر استمرار واکسیناسیون گروه‌های هدف قبلی، با کاهش سه سال سن واکسیناسیون و همچنین مشاغل پرخطر تعیین‌شده، نسبت به ثبت‌نام و شروع واکسیناسیون آن‌ها اقدام نمایند.

بدین ترتیب افراد ۳۸ سال به بالا در خوزستان (متولدین ۱۳۶۲ به قبل) می‌توانند بعد از ثبت نام در سامانه سلامت جهت دریافت واکسن به مراکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه کنند."

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha