خطیبی سرمربی آلومینیوم اراک شد
رسول خطیبی سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک شد.
آفتابنیوز :
پس از برگزاری جلسه هیأتمدیره باشگاه فرهنگی ورزشی آلومینیوم اراک، رسول خطیبی به عنوان سرمربی تیم فوتبال اراک انتخاب شد و بار دیگر هدایت این تیم را برعهده گرفت.
به گزارش باشگاه آلومینیوم اراک، حمید محرابی مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک در این رابطه گفت: شامگاه روز شنبه جلسهای با حضور اعضاء محترم هیاتمدیره و رسول خطیبی در محل دفتر باشگاه تشکیل شد و در پایان جلسه رسول خطیبی به مدت دو سال بهعنوان سرمربی جدید تیم فوتبال آلومینیوم اراک انتخاب شد و سکان هدایت تیم را به صورت رسمی برعهده گرفت.
محرابی در پایان خاطرنشان کرد: باشگاه فرهنگی ورزشی آلومینیوم اراک در اولین فرصت فعالیت خود را بهمنظور جذب بازیکنان مدنظر رسول خطیبی سرمربی تیم، آغاز خواهد کرد تا امسال نیز تیم با قدرت و آمادگی بالا لیگ بیستویکم را آغاز کند و نتایج قابل قبولی را کسب نماید.
منبع: خبرگزاری ایسنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه