کد خبر: ۷۲۴۱۵۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۸
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: اینکه ما هر چه بیشتر هویج و زنجبیل بخوریم کرونا نمی گیریم، حرف علمی نیست.
آفتاب‌‌نیوز :

زهرا عبداللهی، با اشاره به مصرف زیاد هویج و زنجبیل در دوران کرونا، افزود: مردم باید بدانند که ویتامین A فقط در هویج نیست و تمامی سبزیجات و میوه‌هایی که رنگ زرد و نارنجی دارند، وجود دارد.

وی ادامه داد: برگ‌های تیره رنگ کاهو نیز همین ویتامین A را دارند و همچنین فلفل سبز نیز به همین شکل است که این نوع ویتامین را در خود دارند.

عبداللهی گفت: این حرف علمی نیست که ما هرچه بیشتر هویج و زنجبیل بخوریم، کرونا نمی‌گیریم.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
0
1
هیچی حالا زنجبیل همین طوری کیلو150هزار بود رفت بالای 500هزار میشه شما صحبت نکنید لطفا
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۴:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
0
0
خوب کاشتن اینها کاری نداره تو گلدون خونه ودر بالا کن ها میشه کاشت.
جای نشستن و نگاه کردن به تلفن موبایل فقط یکساعت
در روز صرف رویش گیاه کنید
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین