پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۷۲۴۳۷۳
۱۵:۰۰
۱۴۰۰/۰۶/۰۸

دستگیری متهمین نزاع جمعی در آبیک

دستگیری متهمین نزاع جمعی در آبیک
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان آبیک از وقوع یک نزاع دسته‌جمعی در یکی از روستاهای این شهرستان خبر داد و گفت: متهمین اصلی توسط عوامل انتظامی ضابط دستگیر و ضمن صدور قرار در بازداشت به سر می‌برند.
۱۵:۰۰
۱۴۰۰/۰۶/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،

سعید احمدزاده اظهار کرد: در نزاع دسته جمعی روز گذشته یکشنبه ۷ شهریور که در یکی از روستاهای شهرستان آبیک واقع شده بود بلافاصله موضوع در دستور کار قرار گرفت و ضمن صدور دستور جلب و دستگیری متهمان، متهمین اصلی توسط عوامل انتظامی ضابط دستگیر و ضمن صدور قرار در بازداشت به سر می‌برند؛ دیگر متهمین نیز به قید صدور وثیقه آزاد بوده و تمامی شرکت‌کنندگان در این دعوا تحت پیگرد قضایی قرار گرفته‌اند.

بنا بر اعلام روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، وی در خصوص علت وقوع این درگیری افزود: موضوع عدم کنترل خشم لحظه‌ای و بدون وجود سابقه و به‌واسطه مشاجره لفظی ۲ نفر از متهمان سابقه‌دار به‌وجود آمده است.

تحقیقات در این خصوص در مراحل پایانی بوده و به زودی پرونده جهت رسیدگی و صدور رأی به دادگاه ارسال خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha