کد خبر: ۷۲۵۱۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۷

تصاویر| برداشت انگور و تولید کشمش از تاکستان‌های کردستان

با آغاز برداشت انگور در شهریور ماه تولید کشمش به روش سنتی "بولآو " نیز آغاز می‌شود. در این روش سنتی باغداران روستا برای تهیه کشمش، خاکستر چوب را با آب جوشانده و بعد از سرد شدن در ظرف گذاشته تا ته نشین شود، ماده‌ای که بدست می‌آید، خوشاب نام دارد.
تصاویر| برداشت انگور و تولید کشمش از تاکستان‌های کردستان
آفتاب‌‌نیوز :

انگور‌ها را به آن آغشته و سپس انگور آغشته به خوشاب را بر پشت بام در مقابل نور خورشید قرار می‌دهند تا خشک شود؛ و باید برای خشک شدن انگورها، حدود ۱۵ روز در مقابل نور خورشید قرار گیرند. رسم سنتی بولاو از گذشته در این روستا اجرا می‌شود و روستای دولاب را به قطب کشمش منطقه تبدیل کرده است. روستای زیبای دولاب روستایی کوهستانی با بافت پلکانی و شگفت‌انگیز است که در ۴۰ کیلومتری شهر سنندج قرار دارد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
0
6
بژی کوردستان
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین