پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۱:۲۶
کد خبر:۷۲۶۶۱۹
۱۱:۱۴
۱۴۰۰/۰۶/۲۲
فرماندار شهرستان قوچان:

تاکنون خسارتی از زلزله قوچان گزارش نشده است/ احتمال وقوع زلزله قوی‌تر تا یک هفته آتی

تاکنون خسارتی از زلزله قوچان گزارش نشده است/ احتمال وقوع زلزله قوی‌تر تا یک هفته آتی
فرماندار شهرستان قوچان در شورای هماهنگی مدیریت بحران این شهرستان گفت: تا کنون خسارت مالی و جانی از زلزله قوچان گزارش نشده است.
۱۱:۱۴
۱۴۰۰/۰۶/۲۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

امین رضا مرآتی صبح امروز در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان قوچان که پس از وقوع زلزله ۵.۲ ریشتری این شهرستان برگزار شد، عنوان کرد: با توجه به سابقه وقوع زلزله در منطقه امکان وقوع زلزله‌ای قوی‌تر تا یک هفته آتی محتمل است.

فرماندار شهرستان قوچان افزود: به همین دلیل تمام اعضای شورای مدیریت بحران تا یک هفته به صورت آماده‌باش هستند و تمام مرخصی‌ها لغو می‌شود.

وی ادامه داد: کانون اصلی زلزله محور روستاهای عمارت، دیزادیز و محور روستاهای یدک، حد فاصل گسل‌های ریشخوار و پشته در امتداد غرب گسل امرودک، بوده است.

رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان قوچان با بیان اینکه هیچ گونه خسارتی به زیرساخت‌ها وارد نشده است، گفت: تنها خسارتی که تا این لحظه گزارش شده خسارتی اندک به برخی خانه‌های روستایی با بافت قدیمی بوده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
زلزله قوچان
ارسال پیام
captcha