کد خبر: ۷۲۸۳۰
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۳۸۷ - ۱۸:۵۷

حزب‌الله، ادعاهای اسرائیل را تکذیب کرد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: حزب‌الله لبنان، ادعاهای منتشر شده توسط رژیم صهیونیستی مبنی بر وارد کردن مواد مخدر به اسراییل را تکذیب کرد.

به گزارش ایرنا از بیروت، حزب‌الله لبنان، روز پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد، این ادعاها که ارتش دشمن اسراییلی آن را منتشر کرده، صحت ندارد.
در این بیانیه آمده است، مقاومت شجاع که گرانقدرترین فداکاری‌ها را از خود نشان داده نمی‌تواند چهره خود را این چنین زشت کند و با اتهامهای دروغ، به شهیدان خود اهانت کند. 

حزب‌الله اظهار داشت، هدف از چنین ادعاهایی، ضربه زدن به شهرت مقاومت است که با تروریست خواندن آن آغاز شد و اکنون شاهد چنین ادعاهایی هستیم. 

بیانیه یاد شده افزود، دشمن اسراییلی و حمایت‌کنندگان آن، از ابزارهای غیر اخلاقی و غیر انسانی برای رسیدن به اهداف سلطه‌طلبانه خود استفاده می‌کنند، اما کوچکتر از آن هستند که بتوانند به مقاومت اهانت کنند به ویژه که مقاومت به پاکی ابزارهای مورد استفاده و اهداف انسانی خود معروف است. 

روزنامه اسراییلی "یدیعوت احرونوت" به نقل از منابع ارتش این رژیم ادعا کرده بود، حزب‌الله مواد مخدر در اختیار برخی افسران و سربازان اسراییلی قرار می‌دهد تا از آنان اطلاعات محرمانه و حساس به ویژه درباره تعداد نیروهای اسراییلی و تجهیزات آن در شمال اسراییل بگیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین