پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۲:۳۷
کد خبر:۷۳۱۳۴۸
۱۵:۳۵
۱۴۰۰/۰۷/۱۸

یارانه نقدی مهرماه سه‌شنبه واریز می‌شود

یارانه نقدی مهرماه سه‌شنبه واریز می‌شود
طبق اطلاعیه این سازمان بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا و اطلاع‌رسانی‌های قبلی، این ماه شانزدهمین قسط از اقساط تسهیلات قرض‌الحسنه یک میلیون تومانی از یارانه سرپرستان خانواری که تسهیلات را دریافت کرده‌اند، کسر خواهد شد.
۱۵:۳۵
۱۴۰۰/۰۷/۱۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام‌کرد: یکصد و بیست و هشتمین مرحله یارانه نقدی مربوط به مهر ماه، ساعت ۲۴ روز سه شنبه (۲۰ مهرماه) به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد.

بر اساس اطلاعیه سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، یکصد و بیست و هشتمین مرحله یارانه نقدی مربوط به آبان ماه جاری به‌ازای هر نفر ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان به همراه افزایش حداقل مستمری خانوارهای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور ساعت ۲۴ روز سه شنبه (۲۰ مهرماه) به حساب سرپرستان خانوار واریز و قابل برداشت خواهد شد.

همچنین طبق اطلاعیه این سازمان بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا و اطلاع‌رسانی‌های قبلی، این ماه شانزدهمین قسط از اقساط تسهیلات قرض‌الحسنه یک میلیون تومانی از یارانه سرپرستان خانواری که تسهیلات را دریافت کرده‌اند، کسر خواهد شد.

طبق آخرین آمار موجود بیش از ۶ میلیون و ۹۹۳ هزار و ۳۸۰ سرپرست خانوار در دو مرحله پرداخت تسهیلات به یارانه‌بگیران معیشتی، از تسهیلات یک میلیون تومانی بهره‌مند شده‌اند

گزارش خطا
برچسب‌ها:
یارانه نقدی
ارسال پیام
captcha