پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۱۳
کد خبر:۷۳۱۸۵۳
۲۰:۵۸
۱۴۰۰/۰۷/۲۰

درگذشت پیشکسوت تئاتر

درگذشت پیشکسوت تئاتر
حسین مقدم، پیشکسوت تئاتر و نمایش مشهد، دوشنبه، ۲۰ مهر ماه، به دلیل عارضه نارسایی کبد از دنیا رفت‌.
۲۰:۵۸
۱۴۰۰/۰۷/۲۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

کریم جشنی، رئیس انجمن هنرهای نمایشی خراسان رضوی ضمن اعلام درگذشت این هنرمند عرصه نمایش اظهار کرد: حسین مقدم از پیشکسوتان هنر نمایش بود که سابقه بازی در چندین سریال، فیلم و مجموعه تلویزیونی را در کارنامه خود داشت و اکثر هنرمندان او را به عنوان عمو حسین می‌شناختند و با او خاطرات بسیاری داشتند.

وی با اشاره به دلیل فوت این پیشکسوت تئاتر خاطرنشان کرد: مقدم عارضه نارسایی کبدی داشت و با این‌که تحت درمان بود و در نوبت پیوند کبد قرار داشت اما اجل به او مهلت نداد و ساعتی پیش از دنیا رفت.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی خراسان رضوی ادامه داد: مهم‌ترین بازی‌های حسین مقدم در عرصه تئاتر، ایفای نقش «رستم» در نمایش بازی‌نامه استاد صابری و نقش «قاسم جیگرکی» در نمایش دلبسته بود که در اذهان مخاطبان تئاتر ماندگار شده است.

 

گزارش خطا
برچسب‌ها:
تئاتر حسین مقدم
ارسال پیام
captcha