پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۷۳۳۱۵۳
۲۱:۵۲
۱۴۰۰/۰۷/۲۸

توضیح پلیس درباره استفاده از ابزار زنده‌گیری حیوانات در بازداشت یک زن: بند کیف بود!

توضیح پلیس درباره استفاده از ابزار زنده‌گیری حیوانات در بازداشت یک زن: بند کیف بود!
سرهنگ مراد مرادی معاون اجتماعی پلیس پایتخت درخصوص مطرح شدن استفاده از ابزار زنده‌گیری حیوانات در بازداشت یک زن که چندی پیش فیلم آن منتشر شد، گفت: آن چوب نیست و بند کیف خانمی هست که محکم گرفته است. بنابر تدابیر فرمانده ناجا با ماموران خاطی برخورد انضباطی صورت گرفت.
۲۱:۵۲
۱۴۰۰/۰۷/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،

سرهنگ مراد مرادی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در واکنش به برخورد نامناسب ماموران پلیس با خانمی که چندی پیش دستگیر و فیلم این صحنه در فضای مجازی منتشر شد، اظهار کرد: این فرد در گذشته سابقه دستگیری توسط ماموران انتظامی تهران بزرگ را داشته است.

وی با بیان اینکه خودرویی که متهم سوار آن شد، خودروی حمل متهم بوده و خودروی گشت ارشاد امنیت اخلاقی نبوده است، گفت: متاسفانه عملکرد ماموران پلیس در صحنه شتاب زده، غیرحرفه‌ای، خارج از چارچوب و ضوابط بود.

به گفته معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ بنابر تدابیر فرمانده ناجا با ماموران خاطی برخورد انضباطی صورت گرفت و همگی این افراد توقیف شدند.

معاون اجتماعی پلیس پایتخت درخصوص مطرح شدن استفاده از ابزار زنده‌گیری حیوانات در بازداشت این زن گفت: آن چوب نیست و بند کیف خانمی هست که محکم گرفته است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha