پایگاه خبری آفتاب
۱۴ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 04 June 2026
کد خبر:۷۳۵۲۸۰
۱۰:۲۰
۱۴۰۰/۰۸/۱۱

پسر نماینده مجلس هم از دولت رئیسی پُست گرفت

پسر نماینده مجلس هم از دولت رئیسی پُست گرفت
فرزند لاله افتخاری، نماینده اصولگرای مجلس نیز در دولت رئیسی پست گرفت.
۱۰:۲۰
۱۴۰۰/۰۸/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز،

چند ساعت پس از آنکه لاله افتخاری گفت «روش رئیسی برای اداره کشور سیره ائمه معصومین‌(ع) است»، فرزندش به‌عنوان مدیرعامل مؤسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد انتخاب شد.

اواسط مهرماه گزارشی در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد «فقط ۱۸۰ انتصاب در حوزه معاونان وزیر، استانداران، مدیران سازمان‌های بزرگ دولتی، مشاوران و رؤسای دانشگاه‌های مهم در دولت سیزدهم انجام شده است». 

بیشترین میزان تغییر نیز در وزارت نفت با ۱۵ انتصاب انجام شده که در آن تقریبا تمام مدیران اصلی این مجموعه در مدتی کوتاه جابه‌جا شده‌اند. پس از این وزارتخانه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با 12 انتصاب در رده مدیران عالی و وزارتخانه نیرو و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی هرکدام با ۱۰ انتصاب در رده‌های بعدی قرار دارند.

این آمار در هفته‌های اخیر مطمئنا تغییر کرده و با ادامه موج جابه‌جایی‌ها و انتصاب‌ها همچنان حواشی‌ رابطه‌سالاری‌ها ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
As
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
با تشکر از دولت انقلابی در انتصاب جوانان در مسئولیتهای کلان کشوری ، مدیران جوان از تجربیات معاونان و مشاوران متخصص و با تجربه استفاده کنند و چون قدرت در دوران جوانی باعث غرور و سرکشی و در آخر فساد میشود، مدیران جوان مراقبه و محاسبه بیشتری از خودشان انجام دهند و در دام چاپلوسان و شیاطین نیفتند.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
خدایا به فریاد برس
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
آقا ما هم بیکاریم اگه از این حرفها بزنیم صاحب پست و مقام می شویم؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
خوب وقتیکه میگویند اداره کشور یکدست شده همینه دیگه چرا مغلطه میکنید حقشان هست کور شود هر که نتواند دید
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
بگذار بگریم چون ابر دربهاران /گزسنگ ناله خیزد روزوداع یاران.
پاسخ