طراحی و تولید پک قاشق و چنگال یکبار مصرف، پیشرفتی نو و چشمگیر در صنعت ظروف یکبار مصرف میباشد. تولید این محصول با توجه به افزایش تقاضای مردم به شدت بالا رفته است. دلیل این افزایش تقاضا در مرحله اول بالا رفتن آگاهی مردم وتوجه به بهداشت عمومی جامعه است. دلیل بعدی شیوع بیماری کرونا میباشد. از این رو استفاده از پَک قاشق و چَنگال یکبار مصرف در رستوران ها، هواپیماییها و مراسمات رونق پیدا کرده است؛ بنابراین میتوان گفت ظهور این بیماری به رونق کسب و کار ظروف یکبار مصرف کمک ویژهای کرده است. پَک قاشقُ و چَنگال یکبار مصرف از با کیفیتترین مواد اولیه به وسیله دستگاههای پیشرفته ساخته و بسته بندی میشوند. در بعضی از کارخانهها تمام این مراحل به وسیله دستگاههای اتوماتیکی انجام میشود. یعنی انسان دخالتی در تولید و بسته بندی پک قاشق و چنگال ندارد بنابراین بالاترین سطح بهداشت را دارند.
تقاضای ظروف یکبار مصرف این روزها در بین مردم افزایش یافته است. به همین دلیل بسیاری از سودجویان با تاسیس کارگاههای غیر بهداشتی اقدام به تولید پک قاشق و چَنگال نموده اند. این محصولات نه تنها برای انسان بسیار مضر میباشد بلکه باعث آلودگی و آسیب به محیط زیست نیز میشوند؛ بنابراین پَک قاشق و چنگال یکبار مصرف را باید از فروشگاههای معتبر خریداری کرد. سایت آوند پک یکی از مراکز معتبر در زمینه فروش انواع ظروف یکبار مصرف میباشد. با مراجعه به این سایت تنوع بالایی از محصولات یکبار مصرف و پَک قاشق و چَنگال یکبار مصرف را مشاهده خواهید کرد. همچنین پکهای تک نفره قاشق چنگال با طرح سفارشی نیز در این سایت موجود میباشد. این سایت محصولات خود را با بالاترین کیفیت و مناسبترین قیمت برای فروش قرار داده است. کیفیت محصولات سایت تضمین شده است و با خیال راحت میتوانید خریدهای خود را به صورت اینترنتی انجام دهید. سپس بسته سفارشی خود را به سلامت و با بسته بندی ایمن درب منزل تحویل بگیرید.
مزیت پک قاشق و چنگال یکبار مصرف:
در صورتی که پَک قاشق و چَنگال از مواد اولیه با کیفیت ساخته شوند، میتوانند جایگاه خوبی در زندگی مردم پیدا کنند. ظروف یکبار مصرف پلاستیکی به زمان زیادی برای تجزیه در طبیعت نیاز دارند. در واقع غیر قابل تجزیه هستند؛ بنابراین توصیه میشود از رها سازی آنها در طبیعت یا خیابانها جلوگیری کرده و آنها را در سطلهای زباله بیندازید.
از جمله مزایا و دلایلی که مردم پَک قاشق و چَنگال یکبار مصرف استفاده میکنند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
• سهولت حمل و نقل به دلیل سبک بودن پَک قاشق و چَنگال
• با خرید پَک قاشق و چَنگال دیگر نیازی به تهیه سرویس کامل ظروف چینی در مراسمات با جمعیت بالا نیست.
• نیاز به شستشو ندارند و یکبار مصرف هستند.
• تنوع طرح و رنگ زیادی دارند.
• کیفیت و استحکام بالایی دارند.
• اقتصادی هستند.
علاوه بر پَک قاشق و چَنگال یکبار مصرف پلاستیکی، انواع گیاهی آن نیز تولید میشود. ظروف یکبار مصرف گیاهی به جز مزیتهای گفته شده، فواید دیگری نیز برای انسان و محیط زیست دارد:
• این پکها به راحتی در محیط زیست تجزیه میشوند و آسیبی به خاک و هوا وارد نمیکنند.
• از مواد گیاهی مانند نشاسته ذرت و سایر مواد گیاهی ساخته میشوند.
• خطری برای بدن انسان ندارند.
• کیفیت بسیار بالایی دارند.
• در برابر نفوذ آب و روغن مقاوم هستند.
• مقاوم در برابر حرارت و سرما هستند و میتوان آنها در یخچال، فر و … قرار داد.
مزیت اصلی پَک قاشق و چَنگال یکبار مصرف برای صاحبان مشاغل، تبلیغ بر روی بسته بندی این پکها میباشد. تبلیغات بر روی بیلبورد و کاغذ بروشور پر هزینه میباشد؛ بنابراین کاربردیترین راه، چاپ آگهی تبلیغ خود بر روی پکهای ظروف یکبار است. با این کار علاوه بر معرفی برند و کسب و کار خود، خدمتی به مردم جهت رفع نیازهای آنها انجام داده اید. اغلب شرکتهای هواپیمایی و هتلهای پنج ستاره از این راه تبلیغ استقبال میکنند. آنها به کارخانههای تولید ظروف یکبار مصرف، طرح و نوشته خود را در تعداد مورد نیاز سفارش میدهند. به این ظروف یکبار مصرف تبلیغاتی، پک قاشق و چنگال یکبار مصرف وی آی پی نیز گفته میشود. پک قاشق و چنگال یکبار مصرف وی آی پی دارای قیمت و کیفیت بالاتری نسبت به پکهای معمولی هستند.
قیمت پک قاشق و چنگال یکبار مصرف:
قیمت پَک قاشق و چَنگال یکبار مصرف رابطه مستقیمی با کیفیت ساخت، مقاومت، مواد اولیه و محتویات درون پک دارد. بعضی از قاشق چنگالهای یکبار مصرف به صورت فلهای و بدون بسته بندی به فروش میروند. قیمت این مدل پکها به مراتب پایینتر از پَک قاشق و چَنگال یکبار مصرف بسته بندی شده میباشد.. پَک قاشق و چَنگال یکبار مصرف بسته بندی شده ممکن است حاوی نی، خلال دندان، دستمال کاغذی یا نمک هم باشد. قیمت این پکها در بستههای ۲۰، ۵۰، ۱۰۰ یا، البته ناگفته نماند پَک قاشق و چَنگال یکبار مصرف با طرحهای کودکانه نیز طراحی و تولید شده است. قیمت پکهای کودکانه بسیار مناسب و اقتصادی میباشد. با خرید این پکها میتوانید مراسم جشن تولد کودک خود را زیباتر و بهداشتیتر کنید. پَک قاشق و چَنگال یکبار مصرف وی آی پی به صورت تخصصی و ویژه برای یک رستوران یا شرکت هواپیمایی تولید میشود. این پکها دارای قیمتهای بالاتری نسبت به پکهای معمولی شده دارند.
ظروف یکبار مصرف
جنس ظروف پلاستیکی یکبار مصرف از چیست؟
امروزه با توجه به افزایش مشغلههای کاری در بین مردم، بسیاری از رسم ورسومات دستخوش تغییراتی شده است. یکی از این تغییرات، جایگزین کردن ظروف چینی با ظُروف یکبار مصرف پلاستیکی است. با تهیه این ظروف دیگر نیازی به صرف وقت برای شستشو و پاک کردن ظرفها پس از مراسمات نیست؛ بنابراین ظُروفِ یِکبار مَصرف پلاستیکی بار بزرگی را از دوش صاحب مجلس برداشته است. اما آیا تابحال به این موضوع فکر کرده اید که ظرف یکبار مصرف پلاستیکی از چه ماده اولیهای تهیه میشود؟ یا جنس ظُروف یِکبار مَصرف پلاستیکی از چیست؟ اگر به دنبال جواب این سوال هستید ادامه مطلب را مطالعه کنید.
کارگاهها و کارخانجات تهیه ظروف یِکبار مَصرف پلاستیکی از مادهای به نام مونومر استفاده میکنند. این ماده سمی بوده و برای سلامتی انسان و حیوان بسیار مضر میباشد؛ بنابراین فرآیندی خاص و ویژه روی این ماده اولیه انجام شده و آن را به پلیمر تبدیل میکنند. پلیمرها خاصیتی خنثی دارند و هیچگونه خطری برای سلامتی انسان ندارند. ظروف یکبار مصرف پلاستیکی اگر از پلیمر خالص درست شده باشد هیچ واکنش شیمیایی با حرارت و گرمای غذا نشان نمیدهد. اما اگر کمی بی دقتی و سهل انگاری در فرآیند تبدیل مونومر به پلیمر شود، مشکلات بزرگی به وجود میآید. مونومر با حرارت واکنش شیمیایی برقرار میکند؛ بنابراین طعم و خاصیت غذا را تغییر داده و سلامتی انسان را به خطر میاندازد. به همین علت بهتر است از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای غذاها و نوشیدنیهای گرم استفاده نشود. ظروف یکبار مصرف که برای پخش مواد غذایی گرم مناسب هستند در دسته فود گرید قرار میگیرند که نشان قاشق چنگال دارند.
امروزه با توجه به افزایش مشغلههای کاری در بین مردم، بسیاری از رسم ورسومات دستخوش تغییراتی شده است. یکی از این تغییرات، جایگزین کردن ظروف چینی با ظُروف یکبار مصرف پلاستیکی است. با تهیه این ظروف دیگر نیازی به صرف وقت برای شستشو و پاک کردن ظرفها پس از مراسمات نیست؛ بنابراین ظُروفِ یِکبار مَصرف پلاستیکی بار بزرگی را از دوش صاحب مجلس برداشته است. اما آیا تابحال به این موضوع فکر کرده اید که ظرف یکبار مصرف پلاستیکی از چه ماده اولیهای تهیه میشود؟ یا جنس ظُروف یِکبار مَصرف پلاستیکی از چیست؟ اگر به دنبال جواب این سوال هستید ادامه مطلب را مطالعه کنید.
کارگاهها و کارخانجات تهیه ظروف یِکبار مَصرف پلاستیکی از مادهای به نام مونومر استفاده میکنند. این ماده سمی بوده و برای سلامتی انسان و حیوان بسیار مضر میباشد؛ بنابراین فرآیندی خاص و ویژه روی این ماده اولیه انجام شده و آن را به پلیمر تبدیل میکنند. پلیمرها خاصیتی خنثی دارند و هیچگونه خطری برای سلامتی انسان ندارند. ظروف یکبار مصرف پلاستیکی اگر از پلیمر خالص درست شده باشد هیچ واکنش شیمیایی با حرارت و گرمای غذا نشان نمیدهد. اما اگر کمی بی دقتی و سهل انگاری در فرآیند تبدیل مونومر به پلیمر شود، مشکلات بزرگی به وجود میآید. مونومر با حرارت واکنش شیمیایی برقرار میکند؛ بنابراین طعم و خاصیت غذا را تغییر داده و سلامتی انسان را به خطر میاندازد. به همین علت بهتر است از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای غذاها و نوشیدنیهای گرم استفاده نشود. ظروف یکبار مصرف که برای پخش مواد غذایی گرم مناسب هستند در دسته فود گرید قرار میگیرند که نشان قاشق چنگال دارند.
انواع ظرف یکبار مصرف (گیاهی-کاغذی-آلومینیومی-پلاستیکی-فومی)
ظروف یکبار مصرف تنها به نوع پلاستیکی محدود نشده و انواع گوناگونی دارد. گرچه ظروف یکبار مصرف در ابتدا با نوع پلاستیکی وارد بازار شدند و در میان مردم شناختهتر هستند. انواع دیگر ظروف یکبار مصرف به گیاهی، کاغذی یا سلولزی، آلومینیومی، فومی و پلاستیکی تقسیم بندی میشود. در ادامه به توضیح هر کدام میپردازیم:
ظرف یکبار مصرف فومی:
ظرف یکبار مصرف فومی از ماده شیمیایی پلی استایرن تهیه میشود. برای نگهداری نوشیدنی و مواد غذایی نسبتا گرم مناسب هستند. به دلیل خاصیت منعطف بودن این ماده، ظروف زیبا و متنوعی میتوان از آن تولید کرد. قیمت ظروف فومی نیز مناسبتر و اقتصادی میباشد. بافت این ظروف مشبک و روزنهای میباشد و هوا و ذرات گرد و غبار را از خود عبور میدهد؛ بنابراین اگر قرار است مواد غذایی را به مدت طولانی تری نگهداری کنید باید به ظرف دیگری انتقال دهید.
ظرف یکبار مصرف پلاستیکی:
پلی پروپیلن و پلی استایرن دو جنس پلاستیک هستند که جنس اغلب ظروف یکبار مصرف پلاستیکی را تشکیل میدهند. ظرف یکبار مصرف پلاستیکی را میتوان به صورتهای رنگی، مات و یا شفاف تولید کرد. ظروفی که از جنس پلی پروپیلن ساخته شده باشند مقاومت و استحکام بالایی دارند.
در عوض جنس پلی استایرن نیز انعطاف پذیری خوبی دارد و میتوان با آن ظروف طرح داری تولید کرد. ظرف یکبار مصرف پلاستیکی برای نگهداری و حمل نوشیدنی و غذاهای گرم به هیچ وجه مناسب نیست. اما ایده آلترین انتخاب برای مایعات و غذاهای سرد و خشک میباشد. از دیگر معایب این ظروف، غیر قابل تجزیه بودن آنهاست که باید در خرید و مصرف آنها دقت کرد.
ظروف آلومینیومی یکبار مصرف
مزیتهای ظروف آلومینیومی یکبار مصرف
• قیمت ظروفِ آلومینیومیِ در مقایسه با ظروف فومی و ظروف پلاستیکی یکبار مصرف بالاتر است.
• به راحتی در انواع فر قابل استفاده است.
• میتوان در فریزر گذاشت وغذای منجمد در آن از ظرف لایه برداری نمیکند.
• مواد غذایی را از فاسد شدن در محیطهای آلوده، تحت هرگونه شرایط آب وهوایی محافظت میکند.
• سطوح این ظروف از رشد و پرورش باکتریها و سایر میکروارگانیسمها جلوگیری میکند.
• آلومینیوم بطور کامل خنثی است وهیچ واکنشی با مواد غذایی ندارد. همچنین هیچگونه طعم، بو و مزه ایی به مواد غذایی نمیدهد.
• سبک و کم حجم و در عین حال مستحکم میباشد و در هنگام ریختن غذای داغ تغییر شکل نمیدهد.
• محصولی بسیار مناسب جهت بسته بندی مواد غذایی در هتلها رستورانها و آشپزخانهها و مواردی مشابه
• با استفاده از ظروف آلومینیومی میتوان گامی موثر در راستای صرفه جویی و ذخیره نمودن منابع آبی کشور برداشت
کاربرد ظروف پلاستیکی یکبار مصرف:
شرکت آوندپک سعی داشته تنوع محصولات خود را در تمامی شاخههای ظروفِ یکبار مصرفِ بالا ببرد، شما میتوانید در هر شاخه محصولات ما با توجه به فیلترهای هر محصول به راحتی ظروف پلاستیکی یکبار مصرف را پیداکنید.
استفاده از ظروف یکبار مصرف الومینیومی امری غیر قابل انکار در دنیای امروزی میباشد. اما بهتر است به جای استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی و فومی برای غذاها و نوشیدنیهای داغ، از ظروف آلومینیومی یکبار مصرف استفاده کرد. این ظروف برای سرو غذاهای داغ به عنوان بیرون بر ایده آل هستند.
دلایل جایگزینی ظروف آلومینیومی به جای ظروف فومی و پلاستیکی:
ظروفِ یکبار مَصرف پلاستیکی و فومی از مواد شیمیایی تهیه و تولید میشوند. این مواد اگر در معرض حرارت قرار گیرند به شدت برای انسان مضر میباشند؛ بنابراین ظروف یکبار مصرف پلاستیکی یا فومی به هیچ وجه برای بسته بندی غذای داغ مناسب نیستند. در صورت استفاده مداوم از این ظروف برای مواد غذایی داغ احتمال بروز عفونت و سرطان در بین مردم افزایش مییابد. کاربرد ظروف پلاستیکی شفاف تنها برای غذا و نوشیدنیهای سرد توصیه میشود. داخل ظروف فومی و سفید رنگ نیز میتوان غذاهای نیمه گرم و مرطوب که داغ نیستند را ریخت.
اما فرایند تهیه و تولید ظروفِ آلومینیومیِ یکبار مَصرف کاملا متفاوت میباشد. فرایند تولید این ظروف به گونهای است که مواد شیمیایی درون ظروف به داخل مواد غذایی نفوذ نکند. این دلیل به تنهایی برای جایگزینی ظروفِ آلومینیومیِ یکبار مَصرف به جای ظروف پلاستیکی و فومی برای غذاهای داغ کافی است.
مزایای استفاده از ظرف یکبار مصرف آلومینیومی:
ظروف آلومینیومی یکبار مصرف را میتوان جایگزینی مطمئن و بهداشتی برای ظروف یکبار مصرف پلاستیکی و فومی اعلام کرد. این ظروف نه تنها آسیبی که ظروف پلاستیکی به طبیعت و انسان وارد میکند را ندارد، بلکه کاملا بی خطر میباشند. مزایای استفاده از ظُروف آلومینیومی یِکبار مَصرف را میتوان در موارد زیر خلاصه کرد:
• سبک بودن ظروف آلومینیومی یکبار مصرف، حمل و نقل آن را نیز آسان میکند.
• حجم کمی را در یخچال، فر، ماکروفر یا انبار اشغال میکنند.
o ظروف آلومینیومیِ یکبار مَصرف تاثیری در طعم و کیفیت غذا نمیگذارند.
o میتوان برای گرم کردن غذای داخل ظروفِ آلومینیومی یکبار مَصرف آن را داخل فر یا ماکروفر قرار داد.
o گرمای مواد غذایی داخل این ظروف به مدت زیادی حفظ میشود.
o ظروف آلومینیومی یِکبار مَصرف از لحاظ واکنش شیمیایی خنثی میباشد؛ بنابراین هیچ دخالتی در خاصیت مواد غذایی ندارد.
o این ظروف به راحتی در طبیعت بازیافت شده و زباله تولید نمیکنند. در نتیجه ظروفِ آلومینیومی یکبار مَصرف دوستدار طبیعت هستند و باعث آلودگی محیط زیست نمیشوند.
ظروفِ آلومینیومیِ یکبار مَصرف از تنوع بسیار زیادی برخوردار هستند.