آفتابنیوز :
آفتاب: اتحاديه اروپا از ايران خواست تا با پيوستن به کنوانسيون بين المللی ايمنی اتمی، امکان دسترسی دیگر کشورها به اطلاعات هسته ای خود را فرآهم کرده و فرصت نظارت بر ایمنی نيروگاه اتمی بوشهر را ایجاد کند.
به گزارش خبرگزاری آسوشيتدپرس اسلونی، رياست دوره ای اتحاديه اروپا درنشست بررسی وضعيت امنیتی کشورهای دارای برنامه هستهای، از تهران خواست تا پیمان کنوانسيون ايمنی هسته ای را امضاء کرده و به کنوانسیون بپيوندد.
گفتنی است اتحاديه اروپا از ايران به عنوان تنها کشوری که نيروگاه اتمی دارد و تاکنون به کنوانسيون ايمنی هسته ای نپویسته ياد کرد.
شایان ذکر است يک ديپلمات اروپايی حاضر در نشست، که نام خود را فاش نکرد، اظهار داشت: « هيچ نشانه ای از تمايل ايران برای پيوستن به اين کنوانسيون وجود ندارد».
اين نشست دو هفتهای که توسط آژانس بين المللی انرژی اتمی برگزار می شود، تا 25 آوريل (6 اردیبهشت) ادامه دارد.
گفتنی است کشورهای امضاء کننده اين پيمان مجبور به آشکار سازی اطلاعات هستهای نیستند ولی اين پيمان اين امکان را برای کشورهای عضو فراهم می آورد تا «برنامه ايمنی» يکديگر را بررسی کنند.
آمريکا و کشورهای غربی همواره ايران را متهم به توليد سلاح هستهای کردهاند و تهران اين اتهام را همواره رد نموده است.