کد خبر: ۷۳۷۰۳
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۸۷ - ۰۱:۵۲

طلاق دختری ۸ ساله از مردی ۳۰ ساله در یمن

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: یک قاضی در صنعای (یمن) حکم طلاق دختری ۸ ساله و یک مرد ۳۰ ساله را صادر کرد. به گفته‌‌ی وکیل این دختر، دادگاه همچنین اختیار او را از دست پدرش سلب کرد. پدر این دختر او را وادار به این ازدواج کرده بود.

به گزارش شبکه تلوزیونی سی‌ان‌ان، این وکیل همچنین افزود:«این دختر تنها یکی از هزاران دختر زیر سن قانونی‌ست که مجبور به ازدواج‌ در قبیله‌های فقیر یمن می‌شوند».

از آنجا که این دختر در اقدامی غیر معمولی، خودش از قاضی تقاضای طلاق کرده است، این ماجرا هم‌اکنون در یمن به خبر اول رسانه‌ها بدل شده است.

این خبر، فردای روزی که قاضی حکم طلاق این ازدواج ۲ ماهه را اعلام کرد منتشر شد. محمد القادی، قاضی دادگاه گفت که از وضعیت این دختر تحت تأثیر قرار گرفته است.

دختر گفته ‌است که پدرش او را وادار به ازدواج با این مرد ۳۰ ساله کرد و در این مدت کوتاه، به طور مرتب مورد آزار جسمی قرار گرفته و به اجبار تن به رابطه‌ی جنسی می‌داده است.

قاضی دلیل صدور حکم طلاق را به بلوغ نرسیدن این دختر اعلام کرده است.

در قوانین یمن، اجازه‌ی ازدواج کودکان کمتر از ۱۵ سال سن به والدین‌شان داده شده است، اما همچنین این بند وجود دارد که مرد تنها زمانی می‌تواند ازدواج کند که همسرش به بلوغ رسیده باشد.

اما وکیل این دختر اعلام کرد به بلوغ نرسیدن دلیل موجهی برای صدور حکم موکل‌ش نبوده است.

بنا به خط مشی خبرگزاری آسوشیتد پرس درباره‌ی خبرهای مربوط به مسائل جنسی، نام این دختر فاش نشده است.

این دختر گفته است هنگامی که به والدین‌ش درباره‌ی مورد آزار و اذیت قرار گرفتن‌ش اطلاع داده، آنها از کمک به او خودداری کردند. آنها همچنین در دادگاه به این موضوع اعتراف کردند.

به والدین این دختر دستور داده شده است تا به عنوان «جبران کردن»، مبلغ ۲۵۰ دلار به شوهر سابق دخترشان پرداخت کنند، اگر چه قاضی دلیل این حکم را بیان نکرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین