پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۷۳۷۳۹۴
۲۱:۲۷
۱۴۰۰/۰۸/۲۲
جمهوری اسلامی، فرامرزی، فرا زمانی و مکانی است

وزیر کشور: اگر جمهوری اسلامی نبود، دنیا بسیار تاریک بود

وزیر کشور: اگر جمهوری اسلامی نبود، دنیا بسیار تاریک بود
وزیر کشور گفت: امروز جمهوری اسلامی رمز امید و توجه جهانیان بوده و الگویی برای استقامت و پایداری مردم مظلوم دنیا مقابل مستکبران عالم است.
۲۱:۲۷
۱۴۰۰/۰۸/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز،

احمد وحیدی روز شنبه در آیین تکریم و معارفه استاندار قزوین در سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، افزود: اگر یک لحظه توجه و فکر کنیم که جمهوری اسلامی نمی‌بود این دنیا چه می‌شد، مردم ستم دیده فلسطین که از اولین حقوق خود بی بهره هستند به امید چه کسی می‌خواستند مبارزه کنند.

وی گفت: اگر جمهوری اسلامی نمی‌بود مردم مظلوم یمن و جهان اسلام به امید چه کسی می‌خواستند مبارزه کنند و مردم مستضعف در عالم به امید چه کسی مقاومت می‌کردند. اگر یک لحظه تصور کنیم که این جمهوری اسلامی نمی‌بود امروز دنیا بسیار تاریک بود و دنیای بدون جمهوری اسلامی بسیار تاریک و ظلمات می‌شد. جمهوری اسلامی به برکت انوار اهل بیت (ع) امروز پیامی در دنیا دارد که انسان‌ها را زنده و امیدوار می‌کند و به آینده‌ای بزرگ به حرکت در می‌آورد. قداست جمهوری اسلامی، فرامرزی، فرا زمانی و مکانی است و این مردمی که چنین بیرقی را بلند کرده و چنین حرکتی را آغاز نموده‌اند و تا اینجا استوار و محکم به جلو آمده اند حقا مستحق خدمت شایسته هستند. چه توفیقی شایسته‌تر که انسان در خدمت چنین گروهی باشد که استکبار از نام آن‌ها می‌ترسد و از اینکه تسلیم ناپذیر مقابل همه استکبار دنیا ایستاده اند به خود می‌لرزد. به همین دلیل انواع تهمت‌ها از جنگ اقتصادی و رسانه‌ای را علیه ما اعمال کرده اند و ایران اسلامی را به نقض حقوق بشر متهم می‌کنند.

وی گفت: آمریکایی‌ها که در انتقال ریاست جمهوری در مجلس خود پنج نفر کشته دادند، این آمریکای حقیر، ما را به عدم رعایت حقوق بشر متهم می‌کند. یا کانادا که افتضاح حقوق بشری در ظلم‌هایی که به مردم‌های بومی کرده و دسته جمعی آن‌ها را در گور‌ها دفن کرده است ما را به عدم رعایت حقوق بشر متهم می‌کند.

وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی که برای پاسداشت حرمت جان و خون همه مومنین و مستضعفین جانفشانی می‌کند، کشور‌های اروپایی ما را متهم می‌کنند، درحالیکه از مدنیت و انسانیت بویی نبرده اند و با پول و سلاح، مردم را به کشتار می‌دهند.

وزیر کشور افزود: امروزه جنگ اقتصادی، نظامی و رسانه‌ای است و مردم ما ایستاده اند و این چیزی است که آن‌ها را به خشم می‌آورد.

وحیدی اضافه کرد: امروز در بسیاری از صحنه‌ها به عقب رانده شده اند و بین آن‌ها اختلافات زیادی وجود دارد ناشی از اینکه مقاومت جواب می‌دهد و امروز مقاومت ما جلوی آن‌ها جواب داده است.

وی اضافه کرد: امروز دولت سیزدهم نماد مبارزه بی امان علیه ظلم و ستم مستکبرین و نماد اتکا به توان و ظرفیت داخلی است. امروز با اتکا به ظرفیت داخلی و توکل به خدای بزرگ و با بهره گیری از آموزه‌های انقلاب و رهبر، دوباره در نقطه جهشی دیگری قرار گرفته ایم که برگرفته از ظرفیت‌های داخل و اعتقاد راسخ به راهی است که ۴۲ سال پیموده شده است و ما در این راه پیروز هستیم.

وزیر کشور امروز برای حضور در جلسه شورای اداری قزوین به منظور معارفه یازدهمین استاندار قزوین به این استان سفر کرد.

محمد مهدی اعلایی روز یکشنبه ۱۶ آبان در جلسه هیات دولت به ریاست سید ابراهیم رئیسی به عنوان استاندار قزوین در دولت سیزدهم معرفی شد.

اعلایی با مدرک کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی از دانشگاه تهران و دکترای مدیریت کسب و کار در مسئولیت‌های مختلفی از قبیل معاون توسعه مدیریت و منابع شرکت سهامی بیمه ایران، مدیرکل ثبت احوال استان تهران، معاون استاندار خراسان رضوی، مدیرکل توسعه کار آفرینی و بهره وری نیروی کار وزارت کار و امور اجتماعی و مدیرکل تعاون استان‌های آذربایجان شرقی و زنجان حضور داشته است.

پیش از این هدایت الله جمالی پور مسوولیت استانداری قزوین را برعهده داشت که از ششم شهریور ۱۳۹۸ سکان استان قزوین را به دست گرفته بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
ایکاش حرف زدن مالیات داشت
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
خخخخخخ. دل درد گرفتم از خنده
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
البته جناب حقیقت را میگوید...وقتی نفت بدیم برنج بگیریم...گاز بدیم شلغم بگیریم...جا داره که بگیم اگه ایران نبود دنیا تاریک میشد...این همه انرژی رو داریم مفت صادر میکنیم انتظار داریم دنیا خاموش باشه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
از کسی که سواد مملکت داری نداره چه توقعی داریم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
ما فقط کشور خودمونو بلدیم تاریک کنیم و دیگران را روشن.....
دلت خوشه
پاسخ
ناشناس
United States of America
۰۸:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
یکی به این آقای تحصیل کرده بگه شما که در دنیا را بروی مردم بستید با دنیا ارتباطی ندارید اگه داشتید چه ادعاهایی که نمیکردید .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
فعلا که من جایی را نمبینم ،نه اینکه نا بینا باشم بلکه همه جا تاریک است .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
اگه راست می گی درجلسه معرفی استانداردر مورد این سخنان ازحاضران نظر می خواستید.البته با تضمین عدم اخراج افراد.راستی قیمت دلارچنده ؟
پاسخ
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
وزیر تبلیغات آلمان نازی: دروغ را آنقدر بزرگ بگویید که کسی نتواند آن را انکار کند.
پاسخ
مسعود
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
بهترین جوک فصل پائیز بود متشکریم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
نظری ندارم معلومه خیلی ...
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
......نسوزونی ما رو با این چراغت برادر......
پاسخ
دبو
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
تاریکی را هجی کنیم ببنیم چی ازش بیرون میاید؟!!
احتمالا لغت بی معنی است که فقط در ینگه دنیا یافت می‌شود!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
خخخخخخخ
پاسخ
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
خوبی سردار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
فعلا اونی که تاریکه حال و روز ملت ایرانه
پاسخ
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
باز هم گلی به جمال محمود
۸ سال حکومت نهایت یک هاله نور دید

این‌ها همگی با هم رد داده‌اند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
خودتو گذاشتی سر کار یا مردم رو ؟
پاسخ
ناشناس
Kuwait
۲۲:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
کدوم دنیا دنیای شما یا مردم؟ فعلا که دنیا برای مردم ایران تاریک شده
پاسخ