کد خبر: ۷۳۸۸۸۷
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۸
اگر شما هم به دنبال خاموش و غیرفعال کردن وضعیت واتساپ هستید این گزارش کوتاه را بخوانید.
آفتاب‌‌نیوز :

ممکن است افراد زیادی را بشناسید که دائماً در واتساپ وضعیت خود را با تصاویر، پیام‌های متنی، ویدئو‌ها و... بروزرسانی می‌کنند. این بروزرسانی وضعیت به مدت ۲۴ ساعت دیده می‌شود و سپس به طور خودکار ناپدید می‌شود.

به گزارش mekan0، البته این قابلیت مشکلاتی نیز دارد. از زمانی که این ویژگی معرفی شد، مردم به دنبال راه‌هایی برای غیرفعال کردن آن بوده اند. این موضوع می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و یکی از آن‌ها این است که صفحه وضعیت می‌تواند به خودی خود تبدیل به یک اعتیاد شود.

در این بخش یک راهنمای ساده وجود دارد که با استفاده از آن خیلی سریع می‌توانید کاری کنید که دیگر وضعیت واتساپ را نبینید، پس مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله ۱: به تنظیمات گوشی هوشمندتان بروید. سپس روی Applications ضربه بزنید.
مرحله ۲: در فهرست برنامه‌های خود، اسکرول کنید و واتساپ را باز کنید.
مرحله ۳: اکنون روی Permission ضربه بزنید.
مرحله ۴: فقط مجوز دسترسی مخاطبین را غیرفعال کنید و تمام.

اگر می‌خواهید دوباره وضعیت را در واتساپ فعال کنید، کافی است مراحل بالا را دنبال کنید و دوباره گزینه را فعال کنید.

در نظر داشته باشید که وضعیتی که قبلاً دریافت کرده اید تا زمان انقضای آن مشاهده می‌شود. با این حال، پس از آن دیگر نمی‌توانید به‌روزرسانی‌های وضعیت را ببینید!

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین