بزرگترین مخمصه اردوغان
در میان همه مصائبی که در حال حاضر ترکیه با آن دست به گریبان است، وخامت اوضاع اقتصادی جدیترین مخمصه رهبر ترکیه به شمار میرود.
آفتابنیوز :
به نظر می رسد در ترکیه جوجهها به خانه برگشته اند تا لانه کنند (کنایه از این که ثمرات وحشتناک کارهای اشتباه در حال نمایان شدن است). حزب حاکم عدالت و توسعه و رهبرش رجب طیب اردوغان طی ماه های گذشته وضعیت فاجعه باری را تجربه کرده اند.
ترکیه در سطح بین المللی با انزوا روبرو شده، وضعیت اقتصادی رو به وخامت و نسبت به سلامتی اردوغان شایعات فراوانی مطرح شده است. در نظرسنجیها هم آن ها شرایط آنها شرایط مناسبی ندارند. برای بسیاری از ناظران و مخالفان ترکیه، سیاست سرکوب حزب عدالت و توسعه در راه است.
در این میان حزب جمهوری خواه خلق از وضعیت خوبی برخوردار است و احزاب دیگر هم چنان به خود مطمئن هستند که خواهان برگزاری انتخابات زودهنگام شده اند. آن ها در حال تدارک برکناری اردوغان و بازگرداندن سیستم ترکیبی سابق پارلمانی-ریاست جمهوری هستند.
منبع: اقتصادنیوز
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه