پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۷۴۱۷۷۹
۱۶:۴۹
۱۴۰۰/۰۹/۱۷
هیچ انتصابی در دیوانعالی کشور، دادستانی کل و دادستان انتظامی قضات صورت نگرفته

قوه قضاییه: خبر انتصاب‌های جدید در دستگاه قضایی صحت ندارد

قوه قضاییه: خبر انتصاب‌های جدید در دستگاه قضایی صحت ندارد
مرکز رسانه قوه قضاییه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: خبر انتصابات اخیر در قوه قضاییه صحت ندارد.
۱۶:۴۹
۱۴۰۰/۰۹/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز،

در این اطلاعیه آمده است: شب گذشته خبری در فضای مجازی با موضوع برخی انتصاب‌های جدید در دستگاه قضایی منتشر شد که منشا و مبدا نامشخصی داشت. این خبر ابتدا در گروه‌های محدود دست به دست می‌شد تا اینکه کانال‌های خبری با انتشار آن به گسترش ادعای مطرح شده دامن زدند.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، این اطلاعیه می‌افزاید: پیگیری‌های مرکز رسانه قوه قضاییه در مورد این خبر نادرست که دامنه انتشار آن در ساعات پایانی شب گذشته به خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری هم رسید نشان می‌دهد انتصاب یا انتصاب‌های جدیدی از سوی رییس دستگاه قضایی در حوزه دیوانعالی کشور، دادستانی کل کشور و دادستان انتظامی قضات صورت نگرفته است.

اطلاعیه مرکز رسانه قوه قضاییه تاکید می‌کند: اقدامات لازم برای شناسایی مبدا و منشا خبر کذب انتصابات در قوه قضاییه انجام گرفته است و نتیجه بررسی‌ها در مورد اهداف این اقدام با منشا کاملا کذب اطلاع رسانی خواهد شد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
قوه قضاییه
ارسال پیام
captcha