پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۷۴۲۰۱۳
۲۰:۲۰
۱۴۰۰/۰۹/۱۹

واکنش خطیب‌زاده به تحریم سه ایرانی

واکنش خطیب‌زاده به تحریم سه ایرانی
 سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به پیشنهاد قرار گرفتن نام سه نفر از هموطنان در لیست تحریم‌های حقوق بشری انگلیس گفت: این اقدامات غیرسازنده و مواردی از این دست نه تنها سازنده نیست بلکه باعث پیچیده‌تر شده شرایط و موضوعات می‌شود.
۲۰:۲۰
۱۴۰۰/۰۹/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،

 سعید خطیب زاده در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص پیشنهاد ارائه شده از سوی یک نماینده پارلمان انگلیس برای افزودن نام ۳ نفر از هم میهنان در فهرست تحریم‌های این کشور اظهار داشت: ما در جریان مباحثه داخلی میان نمایندگان پارلمان انگلیس ناظر بر پیشنهاد یک نماینده برای اضافه شدن نام ۳ تن از هموطنان در فهرست تحریم حقوق بشری این کشور هستیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: اتهامات بی‌پایه و اساس وارده به هموطنانمان را قویا رد می‌کنیم.

به گزارش  اداره کل اطلاع رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه،خطیب‌زاده با بیان اینکه موضوع را تحت رصد داریم، گفت: دولت بریتانیا حتما متوجه خواهد بود که هرگونه اقدام غیرسازنده در این مورد و مواردی از این دست، نه تنها سازنده نبوده بلکه مستقیما باعث پیچیده‌تر شدن شرایط و موضوعات می‌شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha