پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۷۴۳۶۵۰
۲۲:۵۰
۱۴۰۰/۰۹/۲۷

۲ زندانی محکوم به قصاص در البرز از چوبه دار نجات یافتند

۲ زندانی محکوم به قصاص در البرز از چوبه دار نجات یافتند
سرپرست اداره کل زندان‌های استان البرز اعلام کرد که با تلاش‌های مسوولان زندان ها، قضات و کمیته صلح و سازش ۲ زندانی محکوم به قصاص در این استان با اخذ رضایت مشروط از شکات از اجرای حکم قصاص نجات یافتند.
۲۲:۵۰
۱۴۰۰/۰۹/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،

فرهاد بهرامی افزود: در آذر ماه جاری با تلاش و همت روسای زندان ها، مددکاران، کمیته‌های صلح و سازش، مقامات قضایی توانستیم این ۲ محکوم به قصاص را با اخذ رضایت مشروط به زندگی دوباره بازگردانیم.
وی گفت: بخشش در پرونده‌های قصاص امر بسیار سختی است و اولیای دم با روح بزرگ خود حاضر می‌شوند زندگی دوباره به کسانی ببخشند که آن‌ها را دغدار کرده اند.

سرپرست اداره کل زندان‌های استان البرز اظهار داشت: از جمله دغدغه‌های مهم زندانیان پیگیری مسایل قضایی و همچنین خانواده هایشان است که مددکاران و مسوولان زندان‌ها به صورت مستمر با مقامات قضایی در خصوص رفع مشکلات قضایی زندانیان در ارتباط هستند.

بهرامی افزود:تاکنون تعداد یک هزار و ۲۵۰ بسته حمایتی،۱۰ سری کامل جهیزیه به خانواده زندانیان اهدا شد و از ۱۲۳ خانواده زندانی نیز با حضور در منزلشان و اهدا بسته‌های معیشتی و کارت هدیه نقدی سرکشی به عمل آمده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha