زمان تهیه این پودینگ خوشمزه ۱۰ دقیقه و زمان پخت آن ۳۰ دقیقه است.
مواد لازم برای ۶ نفر
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
سفیده تخممرغ: ۲ عدد
شیر: یک دوم پیمانه
آرد: یک پیمانه
آب سرد: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه پودینگ پفکی
مرحله اول
فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قاشق چایخوری روغن زیتون را در ۶ فنجان مافین بریزید.
مرحله دوم
تخم مرغ، سفیده تخم مرغ و شیر را در یک کاسه شیشهای با همزن بزنید تا یکدست شود.
مرحله سوم
مخلوط تخم مرغ را در مایکروویو به مدت یک دقیقه حرارت دهید تا گرم شود.
مرحله چهارم
آرد را در مخلوط تخم مرغ هم بزنید تا کاملا در خمیر مخلوط شود.
مرحله پنجم
فنجانهای مافین را که در فر از قبل گرم شده حرارت دهید تا روغن دود شود، ۲ تا ۳ دقیقه برای این کار کافی است.
مرحله ششم
آب سرد را داخل خمیر هم بزنید. ۱/۴ فنجان خمیر را در هر فنجان مافین بریزید.
مرحله هفتم
در فر از قبل گرم شده بپزید تا پف کنند و وسط آنها بپزند، حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه برای پخت به زمان نیاز دارد.