کد خبر: ۷۴۸۶۹۸
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۱

فوت و فن‌های تهیه کونوفه پنیری؛ دسر بی‌نظیر خاورمیانه‌ای

کونفه، کونوفه، کنافه یا هر تلفظ دیگری، یک دسر جذاب خاورمیانه‌ای است که بیشتر در ترکیه اسمش را شنیده‌ایم. دسری که با روش‌های مختلفی درست می‌شود و یکی از آن‌ها پنیری است.
فوت و فن‌های تهیه کونوفه پنیری؛ دسر بی‌نظیر خاورمیانه‌ای
آفتاب‌‌نیوز :

مواد لازم:

کره: ۳۰۰ گرم
پسته خرد شده: ۶ ق غذا خوری
گردوی خردشده: ۴ ق غ
پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل: ۴ ق غ
رشته کادایف: ۲ بسته

مواد لازم برای شربت:

آب: ۲ لیوان
شکر: ۲ لیوان
گلاب: ۵ ق غ

طرز تهیه شربت:

- آب و شکر را در قابلمه می‌ریزیم؛ به جوش که آمد گلاب را اضافه کرده و می‌گذاریم نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشد و کمی غلیظ شود. شربت آماده است؛ آن را کنار می‌گذاریم تا سرد شود.

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. رشته کادایف را به تکه‌های کوچک برش دهید و کره آب شده را به آن اضافه کنید. فقط یک قاشق از کره را برای چرب کردن ظرف نگه دارید. رشته‌ها را خوب به کره آغشته کنید و سپس یک ظرف نچسب را انتخاب کنید و کف آن را خوب چرب کنید.

۲. رشته‌ها را نصف کنید و نصف آن را کف ظرف بچینید؛ به طوری که فضای خالی بین آن‌ها نباشد و کاملا پر شود.

۳. حالا پنیر را به صورت یکنواخت روی رشته‌ها پخش کنید تا کامل روی آن‌ها را بپوشاند.

۴. سپس پودر پسته، گردو و نارگیل را روی آن بریزید و در مرحله آخر بقیه رشته‌ها را روی ظرف بچینید.

۵. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و به مدت نیم ساعت دسر را داخل فر قرار دهید. در انتها هم برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا سطح دسر طلایی شود.

۶. دسر را که از فر خارجی کردید، شربت را روی آن بریزید و با کمی پودر پسته آن را تزیین و به صورت داغ سرو کنید.

فوت و فن‌ها:

- می‌توانید به جای پنیر لبنه از پنیر موزارلا استفاده کنید.

- وقتی رشته‌ها را در مرحله آخر روی دسر قرار دادید، محکم فشار دهید تا خوب به هم بچسبد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین