کد خبر: ۷۴۹۶۰۶
تعداد نظرات: ۲۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۷

شیوه درست دم کردن چای که نمی‌دانستید

چای محبوب‌ترین نوشیدنی بین ایرانی‌هاست که نشان صمیمیت و دورهم‌نشینی است و هر خانواده آداب خودش را برای آن دارد. در ادامه با شیوه درست دم کردن چای آشنا می‌شوید که در گذشته بیشتر به آن توجه داشتند.
شیوه درست دم کردن چای که نمی‌دانستید
آفتاب‌‌نیوز :

قدیمی‌ها معتقدند بهتر است در کتری یا سماور آب سرد بریزیم تا بجوشد و برای زودتر به جوش آمدن کلک آب داغ ریختن را نریزیم، چون بعد از ریختن چای آن لکه‌های شبیه چربی که روی استکان مانده است به خاطر همان آب گرم و داغی است که ریخته‌ایم. پس برای داشتن چای مرغوب‌تر آب سرد بریزید.

قوری بهتر است چینی یا شیشه‌ای باشد و قوری‌های فلزی مزه چای مطلوبی نمی‌دهد. همچنین بهتر است مدل قوری به نوعی باشد که یک سبد یا توری تفاله‌ها را از آب جوش تفکیک کند تا بعد از دم‌آوری بتوان آن را جدا کرد و دور ریخت. انجام این کار باعث می‌شود مدت بیشتری از چای دم شده استفاده کنید به طوری که کیفیت آن نیز تغییر نکند.

قدیمی‌ها می‌گفتند اول چای را با آب سرد بشویید و بعد آب را خالی کنید تا خاک چای شسته شود و چای شفاف‌تر و مرغوب‌تری تحویل بگیرید.

بهترین چای، چایی است که زیر شعله کم و روی کتری یا سماور دم بکشد. هم طعم مرغوب‌تری پیدا می‌کند و هم رنگ بهتری دارد. چای ایرانی را نباید عجله‌ای دم کرد و برایش باید وقت گذاشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲۲
روح الله
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
0
10
من که متوجه نشدم آخرش چطور چای درست کنم .....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
گفت دیگه ، توی قوری چینی مقداری چای خشک بریز ، بعد با آب سرد بشورش بعد آب داغ بریز تو قوری بذار روی کتری یا سماور دم بکشه ، ۱۵ تا ۲۰ دقیقه هم بهش فرصت بده دم بکشه ، همین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
0
6
والا منم متوجه نشدم
گلها
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
0
4
به روش خودت
سمیرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
0
4
چ مسخره بود چرت بود
آذر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
0
0
چای فقط چای دامنه لنگرود، عالیه ، من هرسال تو اردبیهشت میخرم ، هم طعم و هم رنگش عالیه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
0
4
منم مثل تو اگه متوجه شدی به من هم بگو
غلام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
0
2
مزخرف
شهرام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
0
2
آب سردشو و نوع قوریشو درست اومد در ضمن خیلی باید توجه کنید به رسوبات کتری که از همه مهمتره! رسوبات داخل کتری که از قبل مونده نتراشید فقط در قسمت نازل کتری اگر مانع گرفتگی شده بتراشید، رسوبات بجا مونده باعث جذب بهتر رسوب اب جدید میشه! آب جوشیده را فورا استفاده نکنید از روی شعله بردارید و بگذارید چند دقیقه بماند تا رسوبات ریزش ته نشین شود. اگر چای کیسه ای استفاده میکنید بگذارید 5تا8 دقیقه از حرارت جوش کم شود و بعد استفاده کنید. آب را زیاد نگذارید بجوشد چند قل که بزند کافیه؛ اگر از آب معدنی اصل و اب از قبل جوشیده شده استفاده کنید چای خوشرنگ میشود. اینکه میگویند اب جوشیده شده را دوباره نجوشانید درست نیست در نسبت ها اغراق شده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
0
1
به نظرم چای وقتی دم می شه در فوریه رو برمی داری تفاله های چای دم شده اول میاد بالای قوری وقتی اونا ته نشین شد چای کامل دم شده
نصرالله
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
0
1
يعني همین فقط
ن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
0
2
اینا رو خودمون هم بلد بودیم قرار بود شیوه‌ی درست کردن چای رو بگید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
0
3
زحمت کشیدی .بااین چرت وپرت
بامشاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
0
3
همه اینایی که گفتید می‌دانستیم
اومدیم بگیم که برای بازدید بیشتر وب سایت های در پیتی تان کمتر جوووو بدین
تحریک ملت جرم هستش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
1
1
عالی ممنون مطلب خوبی بود دستتون درد نکنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
1
1
مرسی
ح ر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
0
1
فکر کنم فقط خودت فهمیدی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
0
0
ممنون عالی بود تفاله رابیرونیاری چای کهنه میشه
مجمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
0
1
مسخره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
0
3
آفتاب از اینکه یکی از معضلات کشور را حل فرمودید از شما تشکر می کنیم .چه‌خوب شد که نحوه دم‌کردم چای را بدون سانسور درج نمودید بابت این هم از شما تشکر میکنیم.
بیدل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
0
3
خدارو شکر آفتاب نظرات بینندگان را در باب چای دم کردن و چقدر آب تو فسنجون بریزیم برای گرم کردنش و این چیزا منتشر میکنه،
مطفری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
0
1
به نظر من نکته های خوبی بود ممنونم،واقعا هر کاری اصل خودش رو میخواد.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین