پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۷۵۲۶۵۱
۱۳:۵۶
۱۴۰۰/۱۱/۱۸

خبر بد وزیر بهداشت؛ مرگ‌ومیر‌ها به ۱۵۰ نفر در روز می‌رسد

خبر بد وزیر بهداشت؛ مرگ‌ومیر‌ها به ۱۵۰ نفر در روز می‌رسد
وزیر بهداشت گفت: به پیشنهاد وزیر خارجه، وزارت بهداشت ایران اعلام آمادگی می‌کند که به سازمان ملل محموله‌ای از داروهای تولید داخل را اهدا کند.
۱۳:۵۶
۱۴۰۰/۱۱/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز،

بهرام عین اللهی در دیدار با نمایندگان سازمان‌های بین المللی مستقر در ایران گفت: ٩٧ درصد بازار دارویی ایران از نظر عددی تولید داخل است. ایران در دوران تحریم‌ها و کرونا داروهای مورد نیاز بیماران را در کشور تولید کرد.

وزیر بهداشت مقابله با کرونا را از شاخص‌های مهم بهداشتی از نظر سازمان‌های بین المللی معرفی کرد و گفت: تا دو هفته آینده به پیک کرونا می‌رسیم. اکنون به دلیل واکسیناسیون مرگ و میر زیر ١٠٠ نفر و کمتر از بسیاری کشورهای توسعه یافته است. پیش بینی می‌کنیم در نهایت مرگ و میر در اوج پیک ششم به ١۵٠ نفر برسد.

طبق آمار رسمی ١٣۵ میلیون دوز واکسن تزریق شده است. ٩٠ درصد جمعیت هدف یک دوز ، ٨٣ درصد دوز دوم و ٣٠ درصد دوز سوم را تزریق کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha