کد خبر: ۷۵۳۸۱۷
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۱

تظاهرات مقابل منزل بنت با درخواست برای تحقیقات درباره جاسوسی پلیس اسرائیل

منابع خبری گزارش دادند که صدها اسرائیلی عصر شنبه در مقابل خانه نخست وزیر اسرائیل در اعتراض به سیاست‌های دولتش دست به اعتراض زدند.
تظاهرات مقابل منزل بنت با درخواست برای تحقیقات درباره جاسوسی پلیس اسرائیل
آفتاب‌‌نیوز :

صدها اسرائیلی در اعتراض به سیاست‌های نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، عصر شنبه مقابل خانه نخست وزیر این رژیم در شهر "رعنانا" دست به تظاهرات زدند.

به گزارش اسپوتنیک،  معترضان خواستار آغاز تحقیقات فوری درباره پرونده تجسس از شهروندان اسرائیلی و همچنین آغاز تحقیقات درباره "افیحای مندلبلیت"، دادستان کل سابق رژیم صهیونیستی شدند.

رهبری اعتراضات علیه نفتالی بنت را تعدادی از نمایندگان راستگرای پارلمان اسرائیل و در رأس آنها "ایتمار بن گویر"، از حزب "صهیونیسم دینی" و "شلومو گرعی" از حزب "لیکود" و دیگران برعهده داشتند.

در این تظاهرات، معترضان پلاکاردهایی با شعارهای "با بنت و لاپید، آینده‌ای برای ما نیست"، " مردم خواهان بستن قوه قضاییه هستند"، "مردم خواهان محاکمه مندلبلیت هستند" و " بنت خطری همچون حماس برای اسرائیل است" را در دست داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین