کد خبر: ۷۵۴۳۲۳
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۵

آخرین آمار کرونا در ایران، ۲۶ بهمن ۱۴۰۰/ شناسایی ۲۵۰۳۴ بیمار و ۱۶۷ فوتی جدید

طی ۲۴ساعت گذشته در کشور متاسفانه ۱۶۷ بیمار کووید ۱۹ جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
آخرین آمار کرونا در ایران، ۲۶ بهمن ۱۴۰۰/ شناسایی ۲۵۰۳۴ بیمار و ۱۶۷ فوتی جدید
آفتاب‌‌نیوز :

از دیروز تا امروز ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۵ هزار و ۳۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۷۶۸ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۸۶۰ هزار و ۲۵۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۴ هزار و ۵۳ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون و ۳۵۱ هزار و ۵۴۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

سه هزار و ۴۸۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۶ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۴۹۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۲۴۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۸۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

تزریق بیش از ۱۳۸هزار دُز واکسن کرونا در کشور تا کنون

همچنین تا کنون ۶۱ میلیون و ۷۲۷ هزار و ۱۷۹ نفر دُز اول، ۵۴ میلیون و ۸۷۷ هزار و ۷۱۵ نفر دُز دوم و ۲۱ میلیون و ۵۹۳ هزار و ۱۱ نفر نیز دُز سوم واکسن کرونا را در کشور تزریق کرده‌اند.

به این ترتیب مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۳۸ میلیون و ۱۹۷ هزار و ۹۰۵ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۲۱۱ هزار و ۹۲ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین