پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۷۵۴۴۰۵
۱۹:۳۲
۱۴۰۰/۱۱/۲۶

دیدار نمایندگان اسرائیل با اولیانوف درمورد مذاکرات وین

دیدار نمایندگان اسرائیل با اولیانوف درمورد مذاکرات وین
اسرائیل برای اولین بار روز سه‌شنبه تیمی را به محل گفتگو‌های هسته‌ای با ایران در وین فرستاد تا بتواند نگرانی‌های خود را به گوش مذاکره کنندگان برساند.
۱۹:۳۲
۱۴۰۰/۱۱/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،

در ادامه این مطلب آمده است: جاشوا زارکا معاون مدیر کل امور استراتژیک وزارت امور خارجه اسرائیل و همچنین گیل رایش معاون مدیر کل سیاستگذاری کمیته انرژی اتمی از اسرائیل به همراه دیوید نوسبوم، سفیر اسرائیل در آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) و معاون وی در وین با رافائل گروسی، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و میخائیل اولیانوف، سفیر روسیه دیدار کردند.

به گزارش جروسالم پست نوشت، آنها قصد دارند با همه طرف های مذاکره یعنی چین، اتحادیه اروپا، فرانسه، آلمان، بریتانیا و آمریکا دیدار کنند.

حضور اسرائیل در مذاکرات وین در حالی صورت گرفت که اکثر هیئت ها گفته اند که مذاکرات در مراحل پایانی خود است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha