پایگاه خبری آفتاب
۲۹ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 19 June 2026
کد خبر:۷۵۴۹۷۷
۰۱:۱۹
۱۴۰۰/۱۱/۳۰

از سرگیری پروازهای تهران-باکو پس از دو سال

از سرگیری پروازهای تهران-باکو پس از دو سال
دو پرواز هفتگی توسط شرکت هواپیمایی ملی آذربایجان و جمهوری اسلامی ایران و بالعکس برقرار خواهد شد.
۰۱:۱۹
۱۴۰۰/۱۱/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز،

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از آغاز پروازهای تهران – باکو و بالعکس پس از گذشت دو سال از شیوع ویروس کرونا و با دو پرواز هفتگی خبر داد.

میراکبر رضوی در این باره گفت: پس از دو سال توقف پروازها بین ایران و آذربایجان به دلیل شیوع ویروس کرونا، با توافق دو جانبه مسئولان عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان و هماهنگی صروت گرفته بین سازمان هواپیمایی دو کشور، در دو فاز پروازهای مسافری بین این دو همسایه از سرگفته خواهد شد. در فاز نخست دو پرواز هفتگی توسط شرکت هواپیمایی ملی آذربایجان «آزال» و شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» در مسیر تهران – باکو و بالعکس برقرار خواهد شد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: با کاهش محدودیت های ناشی از ویروس کرونا، توسعه روابط و افزایش تعداد پروازها در دستور کار قرار خواهد گرفت.

سازمان هواپیمایی کشوری در اطلاعیه ای در خصوص اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده در صنعت حمل و نقل هوایی تاکید کرد: براساس مفاد ماده دو قانون مالیات بر ارزش افزوده، عرضه کالاها و ارائه خدمات در ایران و واردات و صادرات آنها از لحاظ مالیات و عوارض، مشمول مقررات قانون مذبور است. لذا مادامی که شرکت‌های حمل و نقل هوایی ترتیبات حمل و نقل هوایی مسافر و بار را فراهم کنند، مکلفند مالیات و عوارض ارائه خدمات حمل و نقل هوایی در ایران را از مسافر یا خریدار خدمت حمل، حسب مورد، مطالبه و وصول ‏کنند.

این سازمان در خصوص نحوه دریافت مالیات برارزش افزوده در پروازهای داخلی نیز اعلام کرد: بلیت صادره پروازهای سیستمی یا چارتری اعم از الکترونیکی یا جلدی در حکم صورتحساب صادره است. لذا درج اجزای تشکیل دهنده بهای بلیت الزامی است، زیرا ماخذ محاسبه مالیات بر ارزش افزوده، بهای خالص بلیت است و عوارض و تعرفه هایی از قبیل عوارض فرودگاهی، هلال احمر و تعرفه نظارت بر ایمنی مسافر در پروازها که به موجب قانون، مصوبات هیات وزیران و غیره در بلیط از مسافر اخذ می شود، جزو محاسبه مالیات بر ارزش افزوده نیست.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha