کد خبر: ۷۵۶۰۷۴
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۵

طرز تهیه بادمجان شکم‌پر؛ غذایی رژیمی و پرطرفدار‌

می‌توان غذا‌های بسیار خوشمزه و متنوعی با بادمجان طبخ کرد که یکی از این غذا‌ها بادمجان شکم‌پر است. در این مطلب به طرز تهیه بادمجان شکم‌پر پرداخته‌ایم.
طرز تهیه بادمجان شکم‌پر؛ غذایی رژیمی و پرطرفدار‌
آفتاب‌‌نیوز :

بادمجان شکم‌پر یکی از غذا‌های رژیمی بسیار خوشمزه است که هم آن را بدون گوشت و هم با گوشت چرخ‌کرده یا سویا درست می‌کنند. برای افرادی که گوشت نمی‌خواهند بخورند نوع بدون گوشت آن بسیار مناسب است. این غذا را هم به عنوان غذای اصلی و هم پیش‌غذا می‌توانید درست کنید.

مواد لازم (برای ۴ نفر)
برنج دانه بلند: ۴/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم)
بادمجان بزرگ: ۲ عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: یک عدد، کاملا ریز شود.
سیر: ۲ حبه، کاملا ریز شود.
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل:‌یک قاشق چای‌خوری
فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، کاملا ریز شود.
پودر فلفل قرمز تند: ۵/۱ قاشق چای‌خوری
پوست لیموی رنده شده: ۲ قاشق چای‌خوری
آب ۲ عدد لیموی تازه
ماست کم چرب: نصف پیمانه
نعنای خرد شده تازه: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۴/۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده تازه: ۵/۱ پیمانه

طرز تهیه بادمجان شکم‌پر
۱- فر را از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

۲- درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.

۳- با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی‌متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن‌ها را کاملا ریز کنید.

۴- روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه‌ای را در آن به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید.

۵- سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود ۳۰ثانیه آن‌ها را تفت دهید.

۶- بادمجان‌های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.

۷- برنج، جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

۸- بادمجان‌ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.

۹- سینی را درون فر به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان‌ها نرم شده و مواد درون آن‌ها طلایی‌رنگ شوند، حرارت دهید.

۱۰- نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین