قارچ سوخاری یکی از سالمترین و خوشمزهترین فست فودهای سوخاری و یکی از پیش غذاهای بینالمللی است.
مواد لازم قارچ سوخاری
قارچ ۳۰۰ گرم
آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
نمک به میزان لازم
آویشن ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز ۱/۲ قاشق چایخوری
دستور پخت قارچ سوخاری پفکی
مرحله اول
ابتدا قارچها را پوست بگیرید سپس اگر دوست داشتید میتوانید حدود یک ثانیه آن را آبکشی کنید و سریع خشک کنید. اگر دستههای خارچ بسیار بلند بودند آنها را کوتاه کنید و سعی کنید هنگام خرید قارچ، قارچهای سفت را انتخاب کنید.
مرحله دوم
تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید و مقداری نمک بزنید و با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را در کاسهای مناسب بریزید و به آن (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن، پودر پیاز، پاپریکا) اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله چهارم
قارچها را ابتدا داخل خوب آرد بغلتانید.
مرحله پنجم
سپس درون ظرف تخم مرغ برده و به تخم مرغ آغشته کنید. اگر حجم خوبی نداشت دوباره در آرد فرو برد و دوبار در تخم مرغ بغلتانید.
مرحله ششم
در انتها داخل آرد سوخاری بغلتانید، این کار را برای تمام قارچها انجام دهید و کنار بگذارید.
مرحله هفتم
در ادامه قابلمه گودی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن بریزید و اجازه دهید تا گرم شود؛ و قارچهای آغشته به سوخاری در روغن با شعله ملایم سرخ کنید.
مرحله هشتم
قارچهای سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
مرحله نهم
قارچهای سوخاری را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو کنید.
نکات پخت قارچ سوخاری
شما میتوانید در یک ظرف آب یخ بریزید ابتدا قارچ را درون آب یخ ببرید و در آرد بغلتانید سپس دوباره درون آب یخ فرو ببرید و سریع درون آرد بریزید و با کمک یک کفگیر در آرد بغلتانید و در ادامه باقی مراحل را پیش ببرید.
علت گرفتن پوست قارچ این است که شما قارچها نشویید، زیرا با شستن قارچها آب به درون قارچ نفوذ میکند و هنگام سرو قارچهای شما آبکی میشود.
ادویههایی که درون آرد میریزید دلخواه است اگر شما طعم ادویهها را دوست نداشته باشید میتوانید حذف کنید.
نکات تکمیلی در مورد قارچ سوخاری
زمان آمادهسازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد.
قارچ سوخاری را میتوانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.