پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۷۵۹۰۵
۱۴:۰۵
۱۳۸۷/۰۳/۰۳

چین: فقط راه حل دیپلماتیک

۱۴:۰۵
۱۳۸۷/۰۳/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،  آفتاب: سخنگوی وزارت امور خارجه چین بار دیگر بر علاقمندی کشورش بر یافتن یک راه حل دیپلماتیک برای موضوع هسته‌ای ایران از طریق آغاز مذاکرات میان تهران و گروه 1+5 تاکید کرده است. 

به گزارش سرویس بین الملل آفتاب، کین گانگ روز پنجشنبه در پکن به خبرنگاران گفت: «چین امیدوار است که تمام طرف‌های درگیر با موضوع هسته‌ای ایران انعطاف پذیری بیشتری از خود نشان داده و به حساسیت‌ها و خواسته های طرف مقابل توجه کنند».

آقای گنگ در ادامه گفت: «مذاکرات میان طرفین باید در اولین زمان ممکن از سر گرفته شده و به یافتن یک راه حل پایدار، منصفانه و منطقی برای مسئله هسته ای ایران بیانجامد».

کین در ادامه با اشاره به بسته پیشنهادی ارائه شده از سوی کشورمان برای حل مشکلات بین‌المللی و منطقه‌ای گفت که وزارت امور خارجه چین در حال بررسی محتوای پیشنهاد ایران است، ولی توضیح بیشتری درباره این موضوع نداد.

گفتنی است چین به عنوان یکی از اعضای گروه 1+5 نقشی قابل توجه در موضوع هسته‌ای ایران داشته و علیرغم بالابودن سطح همکاری‌های تجاری و فنی دو کشور به هر سه قطعنامه شورای امنیت علیه برنامه هسته‌ای ایران رای مثبت داده است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
ایران چین هسته ای 1+5
ارسال پیام
captcha