پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۷:۰۹
کد خبر:۷۵۹۲۳۴
۲۳:۴۳
۱۴۰۰/۱۲/۱۹

فردا هیچ ازدواج و طلاقی ثبت نمی‌شود

فردا هیچ ازدواج و طلاقی ثبت نمی‌شود
رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق کشور گفت: فردا به علت جابجایی یکسری از زیرساخت‌ها، بروزرسانی‌ها و همچنین رفع ایرادات فنی سامانه، هیچ ازدواج و طلاقی در کشور ثبت نمی‌شود.
۲۳:۴۳
۱۴۰۰/۱۲/۱۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

مظفری در ارتباط تلفنی با استودیو خبر ۲۱ شبکه یک سیما افزود: این اقدام به همه دفاتر، مردم و خبرگزاری‌ها اطلاع رسانی شده است.

وی گفت: آن‌هایی که به هر دلیل قصد داشتند روز جمعه ۲۰ اسفند مراسم ازدواج انجام دهند در روز‌های قبل به دفاتر مراجعه کردند و کار‌های ثبتی انجام شده است، فقط روز جمعه می‌توانند مراسم شان را به صورت تشریفاتی و شرعی اجرا کنند. اکنون دفتری به صورت سنتی وجود ندارد و همه دفاتر الکترونیکی هستند و زمانی که سرور‌ها به هر دلیلی اعم از جابجایی، به روز رسانی، نرم افزاری یا سخت افزاری نیاز به تغییر دارد سرور قطع می‌شود و امکان ثبت الکترونیک وجود ندارد.

رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق کشور گفت: معمولا ازدواج‌ها در روز‌های تعطیل برگزار می‌شود، ولی این تغییر رویه انجام شده است و در ساعات اداری و ایام هفته از ساعت هشت تا ۱۶ ثبت الکترونیکی ازدواج انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha