آفتابنیوز : 
به گزارش خبرگزاري رويتر، چندين منبع اطلاعاتي كه نخواستند نامشان فاش شود، گفتند: هارون رشيد اسود، هفتهي گذشته طي يك سركوب گسترده عليه شبه نظاميان كه به دستگيري بيش از 150 تن انجاميد، در شرق شهر لاهور دستگير شد.
بهرغم دفاع منابع اطلاعاتي از اظهارات قبلي خود، شيخ راشد احمد، وزير اطلاع رساني پاكستان، خبر دستگيري اسود از سوي نيروهاي امنيتي را تكذيب كرد.
وي در گفتوگو با رويتر اظهار داشت: ما فردي به نام هارون رشيد را دستگير نكردهايم.
يكي از اين منابع اطلاعاتي خبر داد، اسود به همراه يك كمربند كه در آن مواد منفجره جاسازي شده بود، حدود يك ميليون روپيه (17 هزار دلار پول) و يك گذرنامهي انگليسي دستگير شده است.
به نظر ميرسد اسود همان شبه نظامي ناشناسي باشد كه رويتر روز دوشنبه خبر دستگيرياش را به همراه مواد منفجره و پول نقد داده بود.
رسانههاي مختلف از جمله روزنامهي وال استريت آسيا در شمارهي امروز خود به نقل از منابع ناشناس نوشتند، نام اسود در جريان بازجوييهاي صورت گرفته در لندن، در تلفن همراه يكي از مظنونين بوده است كه بازپرسهاي انگليسي آنرا در اختيار سرويسهاي اطلاعاتي پاكستان گذاشتهاند.
اين روزنامه همچنين گزارش داد، مردي با نام اسود راشد هارون در فهرست افرادي است كه با شبكهي القاعده به رهبري اسامه بن لادن ارتباط دارد و از سوي آمريكا تحت تعقيب است.
مليحه لحبي، كاردار پاكستان در لندن در گفتوگو با راديو BBC با بيان اينكه اظهارنظر در اين خصوص بازجوييها را به خطر مياندازد، از اشاره به جزييات اين دستگيري خودداري كرد.