پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۷:۴۸
کد خبر:۷۶۰۵۶۲
۲۲:۳۴
۱۴۰۰/۱۲/۲۵

حشمت مهاجرانی در امارات بستری شد

حشمت مهاجرانی در امارات بستری شد
حشمت مهاجرانی با جوانان ایران به افتخاراتی در فوتبال رسیده است که دست نیافتنی است، او با این تیم چهار بار به صورت متوالی قهرمان آسیا شد و پس از آن هدایت تیم بزرگسالان را بر عهده گرفت.
۲۲:۳۴
۱۴۰۰/۱۲/۲۵
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

«حشمت مهاجرانی» پرافتخارترین سرمربی تاریخ فوتبال ایران به دلیل بیماری در امارات بستری است و پزشکان معالج از او نمونه‌برداری کرده اند تا نوع بیماری‌ وی آگاهی پیدا کنند.

وی با تیم ملی ایران قهرمان جام ملت‌های آسیا شد، به مرحله یک چهارم نهایی المپیک ۱۹۷۶ مونترال رسید، جام جهانی را برای اولین بار برای فوتبال ایران به ارمغان آورد و چندی پیش در نظرسنجی کنفدراسیون فوتبال آسیا عنوان پرافتخارترین سرمربی تاریخ جام ملت‌های آسیا را به نام خود سند زد.

چهره دوست داشتنی فوتبال ایران در بستر بیماری است، پزشکان از او نمونه برداری کرده اند تا از نوع بیماری‌ وی آگاهی پیدا کنند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha