پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۷۶۷۲۰
۱۱:۲۶
۱۳۸۷/۰۳/۲۶

وضعیت سلامت توریست ژاپنی مطلوب است

۱۱:۲۶
۱۳۸۷/۰۳/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: گردشگر روبوده شده ژاپنی، که 10ماه پیش توسط قاچاقچیان در استان کرمان به گروگان گرفته شده بود، روز شنبه آزاد شد.

به گزارش سرویس بین الملل آفتاب، «ساتاشی ناکومورا» دانشجوی 23 ساله ژاپنی که به تنهاییی در مرز جنوب شرقی ایران و پاکستان سفر می‌کرد با این حادثه مواجه شد. گفتنی است مقامات ایرانی و وزارت خارجه ژاپنی آزاد شدن وی را تایید کردند. 

مقامات سفارت ژاپن در تهران با دانشجوی آزاد شده تلفنی صحبت کرده اعلام داشتند که او در وضعیت جسمانی خوبی قرار دارد. 

غلامحسین محسنی اژه‌ای وزیر اطلاعات اعلام کرد ربایندگان این گردشگر ژاپنی قاچاقچیان موادمخدر و اشرار مسلح بودند. عناصر اصلی گروگانگیر دستگیر شدند و اشرار متواری در پاکستان مجبور به آزاد کردن گروگان ژاپنی شدند. 

گفتنی است امام جمعه شهر فهرج در استان کرمان نیز که به دست همین گروه ربوده شده بود، پس از اسارت آزاد شده است. ربایندگان در مقابل آزادی این جوان ژاپنی، خواستار آزادی افراد خود از زندانهای ایران شده بودند که این اقدام بی‌نتیجه ماند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha