کیوان بهرامی اظهار کرد: دم کرده بادرنجبویه هر ۱۲ ساعت یک استکان چای خوری، دم کرده ریشه شیرین بیان هر روز یک استکان چای خوری و دم کرده گیاه گزنه هر روز یک استکان چای خوری برای رفع کم خوتی مفید هستند.
وی همچنین مصرف مقطر خونساز گلار کاشان قبل از صبحانه، عرق خونساز گلار کاشان قبل از نهار و شام سه قاشق غذاخوری و شیره انگور بعد از صبحانه یک قاشق غذاخوری را در رفع کم خونی مفید دانست.
این کارشناس ارشد گیاهان دارویی ادامه داد: مصرف یک قاشق غذاخوری شیره خرما بعد از نهار و یک قاشق غذاخوری عصاره گندم جوانه زده بعد از شام نیز در درمان کم خونی موثر هستند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: مصرف میوهجات قرمز همچون گیلاس، گوشت گوسفندی، نخود و لوبیا، انجیر، آجیل و خشکبار نیز در رفع کم خونی مفید هستند.
بهرامی در پایان توصیه کرد: مصرف سفیده تخم مرغ، سوسیس و کالباس، و نوشابههای گازدار، همبرگر و لبنیات را نسبتا محدود کنید.