پایان تلخ بیش از ۱۹ ساعت عملیات جستجوی فرد گمشده
سید امان الله جهانبین مدیرعامل این جمعیت از کشف پیکر بیجان فرد گمشده در ارتفاعات شهرستان چرام بعد از ۱۹ ساعت تلاش امدادگران این جمعیت خبر داد.
جهانبین افزود: ساعت۲۲ دو شب قبل با تماس تلفنی مردمی با مرکز (Eoc )مرکز پاسخگویی به نیازهای امدادی اضطراری و ندای امداد کشیک امداد و نجات(۱۱۲)و پیگیری مدیریت بحران ومعاون عمرانی استاندار و امام جمعه شهرستانهای کهگیلویه و چرام و مسئولین شهرستانی مبنی بر مفقود شدن فردی ۵۱ ساله در ارتفاعات صعبالعبور کوه ساورز این شهرستان بلافاصله یک تیم امداد و نجات از پایگاه امداد نجات شهید تقی نژاد(جوخانه ) جمعیت هلال احمر شهرستان چرام به محل اعزام شده و تا صبح گاه شنبه ۱۰ اردیبهشت عملیات جستجو ادامه داشت.
وی بیان کرد: همچنین چهار تیم ۴نفره از جمعیت هلال احمر شهرستان چرام و یک تیم ۵ نفره امداد و نجات کوهستان از جمعیت هلال احمر شهرستان کهگیلویه به منطقه اعزام شدند و با تقسیمبندی بخشهای مختلف ارتفاعات مشرف به شهر چرام و منطقه امامزاده علی سادات، عملیات جستجو را به صورت گسترده ادامه دادند تا اینکه بنا به ضرورت و با همکاری مقامات نیروهای نظامی و انتظامی منطقه، گوشی فرد مذکور خط زنی شد و در محلی به نام موروک و نزدیک به روستای دلی خلیفه ای در دامنه کوه ساورز پیکر بیجان فرد گمشده کشف شد و به وسیله برانکارد و تخته نجات به پایین ارتفاعات حمل و جهت انتقال به سردخانه به نیروهای شهرداری تحویل گردید.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: این فرد ۵۱ ساله فوت شده اهل دهدشت بوده است و به دلیل افت فشار و توان جسمی از پا افتاده و به علت سرما زدگی و برودت هوا جان سپرده است.