کتر مهدی فهیمی؛ متخصص طب سنتی گفت: مزاج "گوشت گوسفند" گرم وتر است، برای مزاج انسان بهترین گوشت، گوشت گوسفند است و در زمان کمتری هضم میشود.
مصرف گوشت گوسفند باعث تولید خون خوب و تقویت بدن شده و چاقکننده است. از دل و جگر و قلوه آن برای تقویت قلب و کبد و کلیه میتوان استفاده کرد، اما بهتر است مغز گوسفند کمتر مصرف شود. مصلح گوشت گوسفند، گشنیز، سماق و مرزه است.
اما "گوشت گاو" دارای مزاج سرد و خشک است و به شدت سودازا و مضر است. این گوشت باعث غلظت خون میشود و برای کبد مناسب نیست.
تیرگی پوست، افسردگی، وسواس، واریس، بزرگ شدن طحال و بیماریهای روده بدلیل افزایش سودا در بدن اتفاق میافتد و مصرف زیاد گوشت گوساله موارد فوق را تشدید میکند.
فرآوردههای گوشتی آماده نظیر سوسیس و کالباس بیشتر از گوشت گاو بوده و به این خاطر توصیه به مصرف آنها نمیشود.