پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۷۷۰۳۷
۱۶:۰۴
۱۳۸۷/۰۴/۰۳

ناتو: به نیروی بیشتری نیازمندیم

۱۶:۰۴
۱۳۸۷/۰۴/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: یکی از مقامات آلمانی نیروهای ناتو از نیاز فوری به ارسال شش هزار نیروی اضافی در افغانستان خبر داد. این ژنرال آلمانی اظهار داشت عدم ارسال نیروهای بیشتر باعث حمله ستیزه‌جویان به کشور افغانستان می‌شود.

به گزارش سرویس بین‌الملل آفتاب، این  مقام ناتو در مصاحبه‌ای اعلام کرد: «متحدین ناتو در صورت ارسال نکردن نیرو به مناطق پر خطر افغانستان، بهای سنگینی را خواهند پرداخت».

او در ادامه افزود: «ما درباره 5 تا 6 هزار سرباز صحبت می‌کنیم و خیلی زود به آنها نیاز داریم تا در مناطقی خاص باقی بمانیم و باید در افغانستان پیروز شویم زیرا در سال 2010 و 2011  باید این مسئولیت را به نیروهای افغانی‌ بدهیم».

گفتنی است در حال حاضر شصت هزار سرباز خارجی در افغانستان مستقر هستند که  بیشتر آنها از ISAF هستند ولی اشکالات امنیتی در دو سال گذشته باعث تحلیل نیروهای ناتو شده است. 

به عقیده این مقام درصورت عدم ارسال نیرو  بازگشت نیروهای ناتو و ISAF را به تاخیر می‌اندازد و تاثیر منفی به دنبال خواهد داشتب.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha