پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۷۷۰۷۹
۲۰:۵۵
۱۳۸۷/۰۴/۰۴

«یوسف پیامبر»، از این هفته به تلویزیون می‌آید

۲۰:۵۵
۱۳۸۷/۰۴/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: سریال داستانی « یوسف پیامبر» یکی از عظیم ترین مجموعه‌های تاریخی سیما در سال‌های اخیر، پس ازچند سال تولید، از اول تیر ماه روی آنتن شبکه یک می رود. 

به گزارش آفتاب، این سریال که از پروژه‌های تاریخی و عظیم سیما است به داستان پر فراز و نشیب زندگی حضرت یوسف (ع) می‌پردازد و قرار است این سریال 40 قسمتی جمعه‌های هر هفته ساعت 22 از شبکه یک سیما پخش شود. 

سریال حضرت یوسف را فرج الله سلحشور کارگردانی کرده‌است و در آن 180 بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر ایران به ایفای نقش پرداخته اند . 

حسین پاک نیت، کتایون ریاحی، جعفردهقان، زهرا سعیدی، کوروش زارعی، فرشته سرابندی و... تعدادی از این بازیگران هستند که درطول دو سال نقش‌های مختلف این سریال را جان بخشیده‌اند. 

این سریال از خرداد سال 83 در دکورهای پیش ساخته در اطراف تهران جلو دوربین مرحوم رسول احدی رفت و سال گذشته آماده نمایش شد. 

سریال حضرت یوسف از تولیدات سیما فیلم است و پخش آن تا پایان سال ادامه خواهد یافت.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha