کد خبر: ۷۷۱۱۹۷
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۴

رایزنی الکاظمی و ماکرون

مصطفی الکاظمی نخست وزیر در تماس تلفنی با امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، ضمن تبریک به وی به خاطر دور دوم ریاست جمهوری فرانسه، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد بررسی قرار دادند.
رایزنی الکاظمی و ماکرون
آفتاب‌‌نیوز :

طبق بیانیه دفتر الکاظمی، در این تماس دو طرف راه‌های تقویت روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

دو طرف همچنین بر تداوم هماهنگی‌های مشترک و پیشبرد ابتکاراتی که بغداد، پیش از این شاهد راه اندازی آن بین دو کشور بود، تاکید کردند.

به گزارش شفق نیوز، الکاظمی و ماکرون از تداوم همکاری‌ها در زمینه مبارزه با تروریسم و ​​پیشرفت‌های حاصل شده در شکست بقایای آن و همچنین همکاری‌های اقتصادی دوجانبه و همکاری در زمینه‌های امنیتی و دفاعی به نحوی که منافع دو ملت دوست، امنیت و ثبات را در منطقه تقویت را تامین کند، قدردانی کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین