پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۷۷۲۹۰
۱۲:۳۴
۱۳۸۷/۰۴/۱۱

آمریکا به دنبال قانع کردن روسیه علیه ایران

۱۲:۳۴
۱۳۸۷/۰۴/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: «هنری پالسون» وزیر خزانه‌داری آمریکا روز دوشنبه از مذاکره با مقامات روسی برای اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران خبر داد.

به گزارش سرویس بین‌الملل آفتاب، این مقام آمریکا در گفت‌وگو با رادیو مسکو مدعی شدکه در سفر خود از مقامات روسی می‌خواهد تا در زمینه پرونده هسته‌ای ایران از تصمیم اتحادیه اروپا پیروی کند. 

پالسون پیش از ملاقات با «دیمیتری مدویدوف» رئیس جمهور روسیه گفت: «معتقدم همکاری‌های چند جانبه در این زمینه بسیار تاثیرگذار خواهد بود».  او همچنین اظهار داشت آمریکا امیدوار است مقامات دولت و سیستم بانکی روسیه برای اعمال فشار به ایران را متقاعد سازد.

 او همچنین از تلاش‌ آمریکا برای پیوستن روسیه به سازمان تجارت جهانی تا پایان دوره ریاست جمهوری بوش خبر داد.  روسیه عضو دائم  شورای امنیت سازمان ملل نسبت به تحریم‌ها عملکرد متفاوتی نشان داده است. 

گفتنی است «ولادیمیر پوتین» نخست وزیر روسیه در گفت وگوبا روزنامه لوموند گفت بود:« فکر نمی‌کنم ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای باشد».
گزارش خطا
برچسب‌ها:
تحریم روسیه آمریکا
ارسال پیام
captcha