خود رو سازیها 10 درصد بورس را صاحب شدند
به گزارش آفتاب نیوز، 
رشد اقبال عمومی به سهام شرکت های ایران خودرو و سایپا در طول چهار ماه گذشته سیب شده تا این دو شرکت به دومین و سومین شرکت بزرگ بورسی تبدیل شوند.
در حالی که طی بهار گذشته سایپا به بزرگترین شرکت بورس بدل شده بود، افزایش سهم ایران خودرو در ارزش جاری بازار سرمایه این شرکت را به رتبه سومین شرکت بزرگ بورسی ارتقاء داده است.
مطابق آمار رسمی سازمان بورس اوراق بهادار تهران، در پایان تیرماه سال جاری سرمایه گذاری غدیر بار دیگر به صدر فهرست شرکت های بزرگ بورسی باز گشته است ولی به لحاظ ارتقاء رتبه ایران خودرو و با احتساب سهم خودرو سازی های کوچک تر همچون گروه بهمن، پارس خودرو و زامیاد، هم اینک بیش از 10 درصد بورس تهران در اختیار شرکتهای خودرو سازی قرار گرفته است که این درصد بالاترین میزان طی سالهای گذشته است.
کارشناسان معتقدند، نسبت مناسب قیمت سهام این شرکت ها به سود پرداختی خودرو سازی ها علت اصل افزایش تقاضا برای سهام این صنعت است و با افزایش سود نقدی پرداخت شده از طرف آنها به سهامداران به اقبال عمومی نسبت به سهام خودرو سازی ها خواهد افزود.