پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۷۷۵۳۴۸
۱۵:۵۲
۱۴۰۱/۰۳/۱۷
دادستان تهران:

مالک و هیئت مدیره ساختمان‌های بحرانی به دادسرا احضار می‌شوند

مالک و هیئت مدیره ساختمان‌های بحرانی به دادسرا احضار می‌شوند
دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: در جلسه کمیته ایمنی ساختمان‌های پرخطر، مصوب شد تا مالکان و هیئت مدیره ساختمان‌های بحرانی به دادستانی تهران فراخوانده شوند.
۱۵:۵۲
۱۴۰۱/۰۳/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز،

 علی صالحی در این باره اظهار کرد: در جلسه کمیته ایمنی ساختمان‌های پرخطر مختصات ساختمان‌های بحرانی به تفکیک تمام منطقه ۶ و بر اساس فایل و اسلایدها توسط مدیر بحران شهرداری تهران ارائه و مقرر شد مالکان و اعضای هیئت مدیره ساختمان‌های این منطقه به دادستانی تهران فراخوانده شوند.

به گزارش قوه قضاییه، به گفته وی همچنین مقرر شد رؤسای بیمارستان‌های منطقه ۶ تهران درجلسات آینده کمیته ایمنی حاضر شوند تا نسبت به ایمن سازی ابنیه مورد نظر اقدام کنند.

این جلسه با عنوان کمیته ایمنی ساختمان‌های پر خطر منطقه ۶ و با حضور شهردار منطقه و نواحی شش گانه، مدیریت بحران، مسئول آتش نشانی، معاون خدمات شهری و مسئول یگان حفاظت شهرداری در شهرداری این منطقه برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha