پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۷۷۶۱۵
۱۵:۳۳
۱۳۸۷/۰۴/۱۹

روسیه: گرجستان خطری برای امنیت منطقه

۱۵:۳۳
۱۳۸۷/۰۴/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: وزارت خارجه روسیه چهارشنبه در بیانیه‌ای گرجستان را تهدیدی بر امنیت در جنوب قفقاز خواند. گفتنی است این بیانیه درست چند ساعت پیش از ورود «کاندولیزا رایس » وزیر خارجه آمریکا به تفلیس صادر شد.

به گزارش سرویس بین‌الملل آفتاب، وزارت خارجه روسیه در بیانیه با بیان دلایلی اظهار داشته است: «نیروهای گرجستان در اوستیای جنوبی و آبخازیا مشکل ساز شدند. اقدامات تفلیس تهدیدی جدی علیه امنیت جنوب قفقاز است و منطقه را بر برخوردی نظامی و نتایجی غیرقابل پیشبینی می‌برد».

شایان ذکر است روسیه و ایالت متحده امریکا برای تاثیر گذاری هرچه بیشتر در منطقه نفت‌خیز قفقاز که هم مرز ایران و ترکیه است با یکدیگر در حال رقابت هستند. اخیرا گرجستان  با هدف پیوستن به ناتو و حمایت از آمریکا نیروهای خود را به عراق اعزام کرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha