پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۷۷۶۱۸۵
۰۹:۰۶
۱۴۰۱/۰۳/۲۲
هشدار مجدد به فعالان بازار فردایی طلا و ارز

بازداشت ۳۱ دلال بازار ارز و سکه

بازداشت ۳۱ دلال بازار ارز و سکه
پلیس امنیت اقتصادی از دستگیری ۳۱ نفر از سرشاخه‌های معاملات فردایی ارز و طلا خبر داد.
۰۹:۰۶
۱۴۰۱/۰۳/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز،

سردار بهرامی، جانشین پلیس امنیت اقتصادی ضمن هشدار به فعالان بازار فردایی طلا و ارز گفت:‌ ۳۱ نفر از سرشاخه‌های معاملات فردایی دستگیر و تعدادی از عناصر فعال در این بازار نیز شناسایی شدند.

سردار بهرامی خاطرنشان کرد: در چند روز گذشته شاهد نوسانات بازار ارز و طلا بودیم که بررسی‌ها مشخص کرد عده‌ای سودجو با راه انداختن معاملات غیرقانونی معاملات فردایی اقدام به افزایش صوری ارز می‌کنند.با همکاری بانک مرکزی، این افراد شناسایی و ۳۱ تن از آنها دستگیر شده‌اند و مابقی نیز در تیررس پلیس قرار دارند.

به گفته وی، معاملات فردایی طلا و ارز، غیرقانونی و قمارگونه است و پلیس با فعالان بازار فردایی، به جرم اخلال در نظام اقتصادی قاطعانه برخورد خواهد کرد.

برخی سودجویان و معامله‌گران ارز با راه انداختن صفحات و کانال‌هایی در فضای مجازی تلاش کرده‌اند تا بازار ارز را ملتهب کنند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha