پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۷۷۶۶۳۷
۲۲:۳۲
۱۴۰۱/۰۳/۲۳

فرهاد قائمی سفیر مهارت شد

فرهاد قائمی سفیر مهارت شد
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان گفت: فرهاد قائمی بازیکن پیشین تیم ملی والیبال کشور، به عنوان سفیر مهارت انتخاب شد.
۲۲:۳۲
۱۴۰۱/۰۳/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز،

حمزه کرایلو اظهارداشت: نشان سفیر مهارت امروز در دیدار با این بازیکن گلستانی اهل گنبدکاووس اهدا شد.

وی بیان کرد: سفیران مهارت می‌تواند با ترغیب و ایجاد انگیزه در جوانان و نوجوانان در شهر و روستا جهت میل به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، سازمان مربوطه را در گسترش و فرهنگ‌سازی مهارت یاری کنند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان بیان کرد: توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای زمینه‌ساز اشتغال و پیشرفت در حوزه‌های اقتصادی و بنیادین هر جامعه است و باید همه در راستای ترویج این آموزش تلاش کنیم.

کرایلو خاطرنشان کرد: باعث مسرّت است که فرهاد قائمی بازیکن با اخلاق، خلاق و ارزشمند والیبال گلستان با داشتن ظرفیت‌های فراوان در این مقطع که آموزش‌های مهارتی نیاز به حمایت زیاد دارد، وارد عرصه ترویج فرهنگ مهارت آموزی شده و به عنوان سفیر مهارت در این استان به اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای یاری می‌رسانند.

فرهاد قائمی هم در سخنان کوتاهی به خبرنگار ایرنا گفت: داشتن مهارت و توانایی انجام کار راه رسیدن به موفقیت‌ها را هموار می‌کند و جوانان با کسب حداقل یک مهارت می‌توانند مقدمه‌ای را برای رسیدن به موفقیت طی کنند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha