پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۷۷۹۶۵
۱۰:۱۴
۱۳۸۷/۰۴/۳۱

جلسه تودیع و معارفه سخنگوی وزارت امور خارجه برگزارشد

۱۰:۱۴
۱۳۸۷/۰۴/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: حسن قشقاوی از سوی وزیر امور خارجه به عنوان سخنگوی جدید وزارت امور خارجه معرفی شد . 

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب ، منوچهر متکی در مراسمی که در وزارت امور خارجه برپا است ، حسن قشقاوی سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در سوئد را به عنوان سخنگوی جدید وزارت امور خارجه معرفی و از زحمات دو ساله سید محمد علی حسینی در این سمت قدردانی کرد .

حسن قشقاوی ازسال 83 تا خرداد ماه امسال به عنوان سفیر ایران در سوئد فعالیت می‌کرد و پس از طی دوران 4 ساله ماموریتش در این سمت جای خود را به رسول اسلامی داد.

قشقاوی پیش از آن نماینده مردم رباط کریم در مجالس چهارم و ششم و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نهاد قانونگذاری بود . وی سابقه سفیری ایران در قزاقستان را نیز در کارنامه خود دارد. 

بنابر این گزارش  محمد علی حسینی که پیش از قشقاوی از شهریور 85 مدت حدود 2 سال سخنگوی وزارت امور خارجه بود در ماه های اخیر سرپرستی معاونت آسیا و اقیانوسیه را بر عهده گرفت و 10 روز پیش به سمت معاونت حقوقی و بین الملل این وزارت خانه منصوب شد .

پیش از حسینی حمیدرضا آصفی بیش از 8 سال این سمت را برعهده داشت .

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha